Én fogom ki mindig a rossz időpontot, vagy a barátnőm akar lerázni?
Tavaly az osztályban eléggé kiközösítettek, de volt egy lány aki mondta, hogy lesz a barátom és így hát elég jóba lettünk, egy időben együtt jártunk suliba. A barátságunk egy időre megszakadt (ő mondza hogy hanyagoljuk ezt a barátság dolgot) és amiatt befejeződötta közös suliba járás. Azonban kibékültünk, és habár nem jártunk újra együtt auliba, nagyon jól kijöttünk, egymáshoz is átmentünk, sokat nevettünk együtt, stb. A suliban már más osztályba járok, de ez a barátnőm akkor is folyton rajtam lógott amikor csak tudott...
és én szeretnék vele a nyáron is találkozni, hívom is de folyton talál valami kifogást amiért nem tud jönni, pl. otthon van a nevelőapja, vigyáznia kell a hugára, ide megy, oda megy, stb. de most csak én vagyok olyan "szerencsés" hogy mindig kifogom a rossz időpontot, vagy ő akar lerázni? Esetleg irigy lehet rám mert ő rosz tanuló, matekbl épphogy nem bukott meg, tele van hármassal a bizije, sose tanul normálisan, én meg igen és jeles lettem (2 db nègyesem volt, a többi ötös)
mit tegyek? Ő 14/L én 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!