Barátnőm plázacica lett, ez miatt összevesszek vele?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a stílusunk teljesen más,Ő nyafog egésznap,ha nincs meg amit akar a kiskirálynő akkor megy a sírás,2 csepp vízért átkell öltözni,meg előtte hisztit kell csapni, egy picike kis koszra a ruhán ha összekoszolódik ki kell törnie egy 3. világháborúnak...
Tényleg nem bírom már őt,utána folyton megmagyarázza,hogy ez nem igaz,ő nem ilyen,nézzek magamba,gusztustalan vagyok,gusztustalan a stílusom,beteg vagyok...
Ilyen miatt nem hülyeség megszakítani a kapcsolatot?
Nem lehet vele beszélni,mert akkor lázad ellenem...
2013. júl. 5. 22:25
2/7 anonim válasza:
Szerintem a "Tényleg nem bírom már őt" azért jelzésértékű.
3/7 anonim válasza:
Igen, és lehetőleg tépd is meg nyilvánosan.
4/7 anonim válasza:
akkor nem kell a barátnője lenni. két külön ember vagytok, más stílussal, pont. sajnos kevés barátság tart örökké..:(
7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg megszakítottuk a kapcsolatot...:/.
Engem a stílus különbség zavar a leginkább..:/
2013. júl. 6. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!