Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Plázacica lesz az unokatesómból?

Plázacica lesz az unokatesómból?

Figyelt kérdés
Egyfolytában a vásárlásról beszél, és ha meglát egy jó cuccot, akkor vagy elkölti rá a zsebpénzét, vagy megveteti az apjával. Mindig újabb és újabb dolgok kellenek neki (ez lehet ruha, ékszer, dobozka, bármi) és ha megszerzi, már megy kiszemelőkörútra másikért. Nem számít hogy már van neki az adott dologból egy csomó. És ha valaki erre megjegyzést mer tenni, hát arra oltárira be tud sértődni. Be akar még szerezni olyan kicsi fehér kutyát is a szobájába, de már van egy nagy kutyája, azzal nem törődik, a családja ad a kutyának enni-inni, sétálni sem viszik. De a fehér kutyus szerinte cuki. Ez még visszafordítható? 22 éves múlt.
2012. febr. 8. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Majd észhez kap amikor a szülei is. Amikor ne adj isten beüt a ménkő, és nem lesz több pénz, van a kenyérkereső beteg lesz, meghal. Sajnos vannak ilyen emberek. Nem érdemes rá az energiádat pazarolni. Viseld el a nagyobb családi összejöveteleken, oszt csók.
2012. febr. 8. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
25%

Miért kell ezt visszafordítani? Úristen, nem elmebetegségről beszélünk, csak arról, hogy valaki szeret vásárolni. Ha van pénze (vagy adnak neki, mindegy), akkor miért ne költhetné arra, amire akarja?

Én is szeretek vásárolni, és igaz, hogy én már dolgozom, de mikor még zsebpénzt kaptam, senki nem szólt meg érte, hogy ruhára költöm vagy másra...

Te hány éves vagy? Nem irigyled véletlenül?

2012. febr. 8. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz, hanem már az. Szomorú, de befolyásolni nemigen tudod, ha már ennyi idős. Más lenne egy tizenéves leányzó... Esetleg vedd rá, hogy a régi kutyával menjetek el kutyasuliba (első alkalom általában ingyenes), hátha megtetszik neki, talán jó hobbinak tartja majd, és rájön, szórakoztatóbb, mint új ruhákat venni, és ott jó társaság van.
2012. febr. 8. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2.

Sztem nem irigyli, egyszerűen a víz kiveri tőle,mint oly sok mindenkit,hogy ilyen nők is vannak. Amúgy az,hogy kinek a pénzét költi, csak nem mindegy,bár amíg van olyan marha,aki ad is neki,az megérdemli.

2012. febr. 8. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

22 éves elmúlt?huh.....

Ha 16 lenne megérteném.22 évesen ez gáz szerintem...

2012. febr. 8. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem irigylem, dehogy. Csak hát olyan életvitellel amit ő folytat nem tudom hogy fog megélni. Dolgozni még nem dolgozott, az egyetlen helyről felmondott a második napon, mert a főnöke megkérte hogy hívjon fel egy ügyfelet, és azt mondta hogy neki már ez sok. Akkor ő ilyen marad? Jó fej csaj volt régen, még középsuli előtt.
2012. febr. 8. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a réteget nem plázacicának hívják erre felénk,hanem elkényeztetett kis ribiknek!

És ha mindent a feneke alá toltak/tolnak akkor már nem igazán lehet visszafordítani,főleg ennyi idősen.

Leakad majd apuciról,ha talál egy pénzes fószert...

2012. febr. 8. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom valamivel ki akarja tölteni az űrt az életében.

Nem vele van a baj, inkább a szüleivel, ha hagyják. Én megmondanám neki, hogy kislányom, csináljad, ha akarod, de légyszives fizess a rezsibe és keresd meg a hülyeségeidre is a pénzt. Talán észhez térne. Sajnos akinek a fenekkét is kinyalják, az nem tanulja meg a pénz értékét, és nem tudja, hogy az nem a kertben terem.

2012. febr. 8. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberkék,akik eleve ilyen gondolkodásmóddal rendelkeznek,ilyen az életfelfogásuk,és még adják is alájuk a lovat.Felelőtlenek,a mának élnek,mert megtehetik...mert van hátterük,aki a hónaljuk alá nyúl,aki támogatja őket.Én is ismerek olyan felnőtt nőt,aki otthon lakik,és hatalmas szülinapi partykat szervez apuciék szponzorálásával,anyuci fizeti a nyelvvizsgáját,holott dolgozik,stb.Minden héten más ruhadarab virít a kezében,mert mindig mindenből a legújabb kell.

Sosem szerettem ezt az úgynevezett ,,elszállós" embertípust,de ez van,őket is el kell viselni,mert változni nem nagyon fognak.Elvégre ehhez szoktak hozzá.

2012. febr. 8. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a megdöbbentő bennük, hogy nem gondolnak a jövőjükre. Sokuknak azon kívül, hogy jól nézzenek ki, meg v.ki gazdag f*szi feleségül vegye őket, semmi, de SEMMI életcéljuk nincs. Se hobbi, se tanulás, se semmi; csak a külcsín.
2012. febr. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!