Mit gondoljak róla ezek után?
Sziasztok,
Van egy nagyon jó barátnőm (legalább is ezt gondoltam róla eddig) lassan 20 éve, ovi óta ismerjük egymást. Együtt éltük meg a teljes gyerekkort is például.
A helyzet az, hogy én 2 éve Pestre költöztem és miután kisiklott barátnőm élete pár hónapja felajánlottam, hogy költözzön hozzám, segítek anyagilag is amíg munkát talál. Gyorsan talált is munkát, felbukkant a szerelem is az életében. Közösen bérelünk egy albérletet. Mondhatni minden szuperül megy neki.
A probléma az, hogy mindig amikor van egy új barátja akkor csak Ő van. Az én véleményem vagy egyáltalán a létezésem vajmi keveset számít ilyenkor. Az új barátja beköltözött hozzánk tegnap, a pasival nincs gond de barátnőm hirtelen valami eszetlen stílust vett magára. Beszólogat nekem, menőzik, persze szigorúan a srác előtt.
Hihetetlent csalódtam benne, annyi mindent megtettem érte, hogy sínre kerüljön az élete és ez a köszönet?? Ma reggel végül úgy mentem el a közös lakásból, hogy köszönés nélkül bevágtam az ajtót.
Szerintetek most mégis mit tegyek? Barátnő az ilyen? Akkorát csalódtam, hogy legszívesebben azonnal megszakítanám a kapcsolatot vele :(
Mindketten 23 éves nők vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!