Volt már olyan, hogy kezdetben nagyon nem kedveltél valakit, de később tök jó barátok lettetek?
Ez általánosságban a tendencia, akit nem kedvelsz azt idő után a legjobb barátodnak fogod tartani. És tudod miért?
Mert akit először utálsz, azt azért utálod, mert tükröt állít eléd. Azért utálod, mert az ember általánosságban az egojával operál minden percben, amikor emberek közt van. Amikor azt érzed, hogy adott személy téged idegesít valójában azért, mert felfedezel benne olyan dolgokat, mint amik benned is megvannak. Idegesít, hogy valaki nem hagy szóhoz jutni? Hát azért, mert te is ilyen vagy. Ésatöbbi. Később, miután tudatosult a tény, hogy ő olyan, mint te, elkezded megkedvelni. Akit első perctől fogva kedvelsz, az valójában vagy szögegyenes ellentéted, aki az életben nem fog tudni tükröt állítani eléd, nem fogod benne magad felfedezni.
Persze, a mostani barátom(párkapcsolat)
Eleinte nagyon nem kedveltem, egy idiótának tartottam, szinte rühelltem,ronda is meg az agyamra megy.Aztán láss csodát, személyesen (mikor csak ketten voltunk) megismertem egy vicces, szerethető embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!