Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne erre embert...

Hogyan lehetne erre embert (nőt) találni?

Figyelt kérdés
Arra, hogy nyáron sátrazni akarnék menni és ehhez meg szeretnék ismerni egy lányt, aki velem tartana. A lényeg hogy szeresse az életet és e tekintetben bevállalós legyen.
2013. jún. 16. 20:19
1 2
 11/17 zoliba' válasza:
szelíd,velence,bányatavak. A kenutúrák istenem de jók voltak.. Balatonra ne vidd mert sok a köcsög külföldi és egyáltalán nem romantikus a tömegnyomor.. Amúgy így keress társat :"túrázást,természetet szerető lányt... Blabla.
2013. jún. 16. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Hova szeretnél menni és hány napra? És hány éves vagy?

18/L

2013. jún. 16. 20:42
 13/17 anonim válasza:

10-esnek:

Évente két három alkalommal szoktam sátorral túrázni 15 kilós zsákkal, muszáj néha, mielőtt ideg összeroppanást kapok magamtól:D Csak próbáltam ironikusan előadva picit oldalba bökdösni a kérdezőt, de ott is a végén a "sarcasm" kiírás. Meg feltételeztem azt, hogy a kérdező, a te szavaiddal élve, panelbogár, tehát lehet, hogy mégsem bírná el a zsákját, hiányolná az angolvécét és öt polifoam-ot vinne csak magának:D De kérdező ne vedd sértésnek, csak a nagy számok alapján találgattam.

amúgy:

"A Túratárs.com azzal a céllal jött létre, hogy túrázási és ismerkedési lehetőséget biztosítson mindazoknak, akik érdeklődnek a túrázás iránt."

Egy próbát sztem megér.

2013. jún. 16. 20:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ott regisztrálok majd. Nem vagyok panelpolgár :)
2013. jún. 16. 20:57
 15/17 zoliba' válasza:
na akkor bogárkérdés kipipál va. :)
2013. jún. 16. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
A túratárs.com egy halott oldal, sehol senki. Gyakorlatilag abból pár emberből élnek aki fizet nekik előre a nagy semmire, ugyanis még szétnézni sem tudsz a profilok között fizetés nélkül.
2013. jún. 16. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:

egy próbát megér, sokan hirdették már itt hogy útitársat keresnek

szerintem ha konkrétabb terved, van tedd fel később is a kérdést

2013. jún. 16. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!