Szerintetek hol tudnék embert találni rá, hogy megcsinálja az AutoCAD házim?
Mondjuk igaza van az első hozzászólónak!
De nem te lennél az utolsó építészmérnök, aki tervezni jól tud, de 3D-ben modellezni már képtelen!
Most már egyre jobban megkövetelik az iskolákban, hogy ilyen eszközöket is használjanak.
Nálunk a sima gépész suliban is már kellet használni AutoCad-et, hát még a technikusin...
Igaz a technikusin a tanár sem volt képben a tananyaggal, könyvből leadta a tantárgyat, nem is tudott többet annál mint ami le volt írva.
Úgy hogy kérdezni nem lehetett tőle.
Így csak az volt a lényeg, hogy legyen valami ami kézzel fogható, amit leosztályozhat.
DE az valóban nem volt olyan tantárgy ami mérvadó lenne később a jövőben.
Viszont egy építészmérnök már biztos, hogy sokszor fog majd kezet az AutoCad-el.
Én nem vagyok építészmérnök, de minden nap AutoCad rajzokat nézegetek, mert megköveteli a munkám.
Szóval ajánlom figyelmedbe, hogy a hallgatói körödből kérj korrepetálást minél előbb, mert bizony egy kastélyt megtervezni nem kis meló!
Nem okoskodást kértem, nem nemtudom megcsinálni, IDŐM nincsen ember, ha a kérdésre nemtudsz válaszolni, ne írj inkább, nem képtelen vagyok, ha meg annyira tudni akarod, ArchiCadet használok a tervezéshez....Birom mikor olyan emberek oltják a másikat akiknek fogalmuk sincs az egészről, mikor egész éjjel rajzokat csinál az ember,plusz tanulnia is kell, lehet hogy nem a cad házi az első...
Szóval valaki válaszolna?
Apukám! Nekem ez volt egy ideig a szakmám is, és a mai napig a hobbim!!!
3ds-max, AutoCad és a ArchiCad-et használtam 3D tervezésre! (térkép szerkesztéshez, pultik és gépészeti anyagok modellezéséhez)
Az R14-es verziós AutóCad óta ismerem és követem a szériát.
Arról nem is beszélve, hogy én amíg iskolába jártam mellette délutánonként dolgoztam is.
Aztán mikor kiléptem a nagybetűs életbe, munka mellet elkezdtem esti iskolát végezni, továbbtanulás gyanánt! (meg is lett a gyümölcs)
Szóval miről nincs fogalmam???
Jaaaj szegény te, képtelen vagy megfelelően beosztani az idődet. Érdekes, a többieknek sikerül!? (NA EZ AZ, amikor beoltják az embert, nem az amit elsőre írtam!)
Egyébként nem vágom, hogy miért olyan megerőltető, megkérni az egyik hallgatótársat, hogy segítsen!?? (főleg ha fizeted a munkáját)
Azt hiszed mindenki hibás csak te vagy vétlen!
Ha nem lesz kész a munkád azt csak magadnak köszönheted, senki másnak! (Nőj fel a feladathoz!)
Kedves kérdező!
Ott kezdődik a dolog, hogy az amit te művelsz az nem "KÉRDÉS", hanem "KÉRÉS" az olvasók felé!!!
Várjunk csak, mit is lehet a módik figyelmébe ajánlani, mint kirívó eset! :/
"Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé"
Hát nem érdekes?
Minden személyeskedést és félreértést elkerülendően:
Pont hogy a kérdésed lett megválaszolva!
Ha jól értelmezem a kérdésed az volt, hogy: Hol tudnál embert találni arra, hogy megcsinálja a házidat.
at 1. hozzászólásom dióhéjban:
"Szóval ajánlom figyelmedbe, hogy a hallgatói körödből kérj korrepetálást minél előbb, mert bizony egy kastélyt megtervezni nem kis meló!"
erre te lefitymálod a mások tanácsát, mivel nem a te szád íze szerint van megírva.
következő hozászólásom: #4 dióhéjban: "Bla bla bla... Egyébként nem vágom, hogy miért olyan megerőltető, megkérni az egyik hallgatótársat, hogy segítsen!?? (főleg ha fizeted a munkáját)"
Most akkor ki nem tud válaszolni a kérdésedre?
Én megértem hogy nem érdekel téged mások élete, de szerintem másokat sem érdekel a te problémád!
Főleg ha még azt a kevés embert is degradálod, aki segíteni akar!
Nem értem egyesek miért nem képesek felfogni hogy nem érnek rá ilyenekre az emberek...és miért nemtudnak normális hangnemben válaszolni...
Egyébként nemkell tovább pattogni,már nem aktuális. Segeítség nélkül maxos lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!