Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz őszinte, szerető, tartós kapcsolatra alkalmas embert találni?
Igaza van az elsőnek, bármennyire nem tetszik a válasza...
A tökéletest úgy se fogod megtalálni, és ha te nem vagy hajlandó alkalmazkodni, más se fog hozzád. Biztos meg volt az oka annak is, hogy a volt párodnak a barátai fontosabbak, valószínűleg ők többet tudtak adni neki, mint te.
Én szerintem pont ilyen vagyok,mégis amikor odaadó vagy és a tenyereden hordozod a párod,akkor leszarja a fejedet:)
20F
mintha csak magam látném pedig csak 20 hónap volt nálunk.. sztem a mai férfiak nem engednek az igényeikből... ha veled martad mellékelni kella ahveroat egész nap meletted feküdni... dolgozni kell amit közös kasszába kell tenni nem a play stationra meg a napi üveg borra.... jah és csak egy muff örökké? uygan már hol élünk...
am csaj vgyok és sztem már az összes pasi ezt gondolja.. remélem azóta te találtál egy virágszálat a sok gané közöt.. nekem még midnig csak a gané jutott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!