Felvegyem vagy ne?
Van egy "volt" baratom (nem szerelmi partner), aki egy ideig nagyon kedvesen baratkozott velem, majd amikor egyszer politikara kerult szo, es elmondtam a velemenyem, megharagudott, begyoposodottnek nevezett, majd a vegen kijelentette, hogy ekkora okorrel nem akar kapcsolatot tartani. Torolt a facebookrol, de visszahallottam, hogy hosszu ideig gunyolodott rajtam. Aztan munkanelkuli lett, es a kozos barati kor ragja a fulem, hogy vegyem fel a cegembe. O persze szinten ezt szeretne elerni nalam, de nem allt meg elem, hogy bocsanatot kerjen es segitseget.
Durvan sertegetett korabban, kigunyolt es ironizalt. Nem sok kedvem van ot felvenni, de szerencsere el tud tartani a cegrm meg par munkavallalot. Otven eves.
Ti felvennetek vagy nem?
Sunyi, gyáva ember, ha a hátad mögött gúnyolódik, és még bocsánatot se kér miatta. A munkahelyen ugyanilyen lenne, ne legyenek illúzióid. Ráadásul túl sok esze se lehet, ha nem látja, hogy egy érdek-bocsánatkéréssel javíthatna az esélyein is.:)
Szóval nem.
Megerősítetteket abban, hogy az alap-érzésem jó, nem kéne felvenni.
Csak mivel egy hülye szentimentális alak vagyok, arra gondoltam, hogy segítek neki azzal a pár évvel, de végülis átgondoltam, és nem veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!