Mit tegyünk, hogy lekoptassuk ezt a csajt? Már nagyon idegesít minket.
Figyelj: MI VAN???
Még ha kis is látnék belőle valamit esetleg..A-G ... nemlehetett volna kamunevet adni??
Uncsiiiiiiiii
foglald össze a lényeget három mondatba, akkor talán végigrágja magát rajta valaki.
Nagyon hosszú,nagyon nyögvenyelős,nagyon meg kell erőltetni magam,hogy megjegyezzem ezt a csomó betűt és hogy ki mit csinált előzőleg stb..
De nézzük a valóságot:te egy 13 éves hisztis csaj vagy.Nem kellesz majd később semelyik barátodnak sem,hidd el,nem fogják veled 20 év múlva tartani a kapcsolatot.Szánalom,hogy NEM TUDOD A SZEMÉBE MEGMONDANI,hogy nem kedveled s hogy szálljon le rólad!!
ATYAÉG,de ovis vagy..
17/L
Összefoglalva egy mondatban: Van egy csaj, akit mind utáltok és le akarjátok koptatni, de nem tudjátok hogyan.
Na, ebből az A-tól Z-ig katyvaszból az jött le nekem, hogy a kétértelmű utalások nem működnek, az egyértelmű utalások SEM működnek. Mi maradt? Szépen eléálltok mind, ahányan vagytok és megmondjátok neki (nem durván, de határozottan), hogy a jövőben nem tartotok igényt a társaságára. Ennyi.
őőő figyi látom leb*sztak előttem páran hogy hosszú meg hiszti stb úgyhogy ebbe én most nem megyek bele.
ha valakivel TÉNYLEG nem akarsz találkozni többet akkor vagy elküldöd őt (ha senki sem akar ez igazán nem probléma) vagy te mész el (ha mondjuk csak te utálnád, de itt azt hiszem nem ez a helyzet.). teljesen fölösleges jópofizni meg mosolyogni neki, ha meg beszól mondjuk a körmödre (ami azért nem a világ közepe, majd rájössz;) akkor mondd neki hogy mossa le Ő ha olyan k*vára zavarja. legyél te az erősebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!