Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak nekem nincs igaz barátom?

Csak nekem nincs igaz barátom?

Figyelt kérdés
:(
2013. jún. 4. 12:29
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nyomozott utánad és úgy tud rólad mindent, vagy mert Te elmondtál neki dolgokat? Nem teljesen értelek. Hány éves is vagy??
2013. jún. 4. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek barátaim. Évek óta minden barátkozásra tett kisérletem kudarcba fullad. 22/F
2013. jún. 4. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sok legjobb barátom és barátnőm volt, de a legjobb barátomat én hanyagoltam el és ezt nagyon bánom. A 3 legjobb barátnőm pedig mind elárult. Kiábrándultam az emberekből, ennek ellenére viszont szükségem van rájuk, ezért próbálok nyitni kifelé. Pocsék volt egyedül.
2013. jún. 4. 14:31
 14/17 anonim válasza:

Engem anya 18 évesen kidobott otthonról... nagyon sokan elfordultak tőlem, mondhatni egy igaz barátom lett csak, a párom!

18/L 3.voltam

2013. jún. 4. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Haverok vannak akikkel néha elmegyunk sörözni, barátnőm mindig csak egy volt,aki mindent tudott rolam es én is rola. De az évek alatt mindig csalodast okoztak ezek a "barátnők" Volt aki 5-6 evig birta volt aki 3-2-1 évig. A végén mindig ugyan az van. Nekem mindig fontosabbak Ők, mint Én Nekik. 3 éve pestre koltozem, hátra hagytam az ep aktuális "barátnőmet" ...(még azt se kérdezte meg hogy milyen a leegő itt)....Itt 2 honapom belul elkezdtem tarsalogni egy csajjel a helyen ahova jártunk iszogatni. Ő volt ott a pultos, 8 évvel idosebb is nálam. Aztán ugy ossze hangolodtunk h pár honap mulva mondta h alidjak nála, sutunk,fozunk...stb. igy is volt, csajos napot tartottunk. Ő volt az elso olyan "barátnom" aki -ha egy hete nemadtam magamrol életjlet- felhivott hogy mi a f.sz van? XD Eddig csak én voltam ilyen. Ez az ismeretség 3 éve tart és most néz ki ugy hogy kezd megfakulni...Most tartunk ott hogy akkor keres fel ha ríni valója van vagy valamit kölcsön akar kérni. 3 hete "átugrott" es 1,5 oran keresztul nyomta a szöveget....persze azt a szöveget amit már egy éve hallgatok és már elmondtam a véleményem,tanácsom,de még mindig nyomja :D Aztán megkérdi mi van velem 10 perc mulva benyögi hogy mennie kell. Nem mintha traktálnáma.problémáimmal,arról már leszoktam...ő már nem ülné végig az eloadast :D . Multheten kolcsonkerte a kisallat boxot. Parom adta oda neki mert en dolgoztam.Mikor hazaertem megkerdeztem h M. mikor fogja vissza hozni(?) Párom:Azt mondta majd felhiv téged,nem hivott? (Nem) Nekem azt mondta 9-10-11 (este) korul.

Mondanom se kell hogy kiguvadtak a szemeim hogy 13 ora melo után még várjak a dobozomra (amiert másnap jott volna a vevő). Ezért felhivtam h mikor hozza mert dög faradt vok,furdok és alszok...Hát ő még megvárja a barátok kozt végét es utána XD Mondtam neki hogy akkor holnap delelott hozza el, a telefontulvegen cümmögött majd kozli hogy neki az nem jo mert dolgozik holnap. .... Vegulis este 10 korul beallitott, en mar toroljozobe voltam csavarva, csak átvettem a boxot, elkoszontem es becsuktam az ajtot. Ja és kb.50m-re lakik tőlem. Ezen kicsit berágtam....

2013. jún. 4. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem csak sulihaverjaim vannak, nem barátaim.Már nagyon unom...Hátha majd középiskolába találok valakit...

13/L

2013. jún. 4. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek igaz barátaim. Én azt hittem 1 van, de őt is elvették tőlem. Mostanában a zenének élek, csak azt hallgatok a suliban. Hány éves vagy amúgy kérdező? :)
2014. febr. 19. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!