Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak nekem nincs igaz barátom?

Csak nekem nincs igaz barátom?

Figyelt kérdés
:(
2013. jún. 4. 12:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

nekem sincs..

mindenki csak átver kihasznál..

2013. jún. 4. 12:33
 2/17 A kérdező kommentje:
:(((( engem ez teljesen elkeserit
2013. jún. 4. 12:41
 3/17 anonim válasza:
100%

Hidd el ebben a zord és kietlen világban mindenki magára van utalva, igaz barátod cskis egy lehet, ő később a férjed/feleséged lesz! :-)

18/L (van élettársam, aki az egyetlen igaz barátom, minden titkomat őrzi, és én is őrzöm az ő titkait) :-)

2013. jún. 4. 12:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Én már 40-en is túl vagyok, de nekem soha nem voltak barátaim.Viszont van családom: férj, gyerekek és egyáltalán nem vagyok magányos. Csak azt az egyet bánom, hogy annak idején túl sok időt töltöttem fiatalabb koromban önsajnálattal, értetlenkedve hogy miért is nincsenek barátaim?
2013. jún. 4. 12:49
 5/17 A kérdező kommentje:
nekem is benőhetne már a fejem :(
2013. jún. 4. 12:51
 6/17 anonim ***** válasza:
3-as hát épp ez az akinek a titkát őrzöm úgy érzem tökre ismerem-de néha meg hogy hazudik nekem. Miért nem tud őszinte lenni? ha kérdeztem vmit akkor csak kattantnak néz..
2013. jún. 4. 12:56
 7/17 anonim válasza:

6-os, mennyi ideje vagytok együtt? Kicsit mesélj a dolgokról, így nem látok bele!

3-as voltam 18/L

2013. jún. 4. 13:05
 8/17 anonim ***** válasza:
nem vagyunk eggyütt de tudok a dolgairól és hazudik-akár vele is beszélhetek 1-1,5 éve megy ez-tud rólam mindent-tudja hogy tudom és mégsem őszinte.
2013. jún. 4. 13:09
 9/17 anonim válasza:
Ha jól értem egy fiú-lány barátségról va szó, ugye? És Te vagy a lány? :D
2013. jún. 4. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
igen...és minden férfi nyomoz? most csalódtam a főnökömben mert nyomozgatott utánnam (telefon, net) most meg... legalább mondana vmit rossz így valakire ránézni beszélni vele ha furi gondolatok kavarognak a fejembe...
2013. jún. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!