Barátkozna velem valaki Budapestről?
25 éves csaj vagyok és iszonyat sok barátom van és haverom. Tényleg, egyszerűen nincs időm találkozni velük annyi van szóval semmi baj nincs velem. nem vagyok gáz arc, de nincs egy olyan igazi legjobb barátnőm. Barátnőim vannak bőven, de olyan igazi, akivel lehet bulizni, szórakozni, akár együtt kiállításra menni, kajálni, elleni olyan nincs. Akivel minden megosztok, első akit felhívok ha baj van. Tudom tök gáz ez így, de teljesen hirtelen ötlet mos :D lehet meg is gondolom magam hamar és törlöm.
Pár infó rólam: 25 éves, szeretek bulizni de nem ilyen dokk meg bed helyekre járok.... undergound vonalak kedvelem inkább ( rap, elektro, tehchno, trance, pesytarnce) és imádom az ilyen kultur. programokat.
Az együtt ellésnél elveszítettem az érdeklődést. :D
Viszont az elmondottak alapján Neked nincs barátod/barátnőd. A barátság pont abban merül ki, hogy együtt tudjátok csinálni azokat a dolgokat, amiket itt felsoroltál, talán még az ellést is. Így az az iszonyatsok az legfeljebb haver lehet, de ha "azokra sincs időd, mert olyan sok van", akkor még ezt a szintet sem üti meg a kapcsolati hálód.
Talán válassz ki néhányat, akikkel elmélyíted a kapcsolatot és barátságot építesz ki ahelyett, hogy a neten keresel még egy ismeretlen ismerőst a már meglévők seregébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!