Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Úgy érzem, hogy a Barátnőm...

Úgy érzem, hogy a Barátnőm elnyom, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amióta beköszöntött a jobb idő, egyre nehezebben viselem. Lehet hülyének fog nézni pár ember de ez van. Az a helyzet, hogy a legjobb barátnőm teljesen elnyom. Én vagyok a csini csaj árnyéka. A barátnőm nagyon csinosan öltözködik, ami néha már szexi tanárnénis. Gyönyörű hosszú barna haja van, zöldeskék szeme, alacsony csinos, inkább az az elöl deszka hátul léc féle, de a csinosabb verzió. Magassarkúkban jár szinte mindig, cső szoknyával stb stb. Ők jobban élnek az átlagnál, ezért szinte mindene meg van.. Nem tudom, ki az aki találkozott már azzal az érzéssel, hogy amint beléptek ketten az iskola ajtaján, az osztálytársaitok azonnal köszönnek, hogy; Sziasztok, aztán rögtön elkezdik dicséni a barátnőtöket, úgy hogy te is ott állsz mellette és csak mosolyogsz, mintha nem érdekelne, hogy téged szinte észre sem vesznek. De csinos vagy, nagyon jó a cipőd, imádom a felsőd, hol vetted? stb stb. Megyünk be az osztálytermünkbe (mivel osztálytársak vagyunk) és én megyek elöl Ő meg mögöttem, és mindenki azonnal : Wáóó de csinos vagy ma, úristen áá. Én meg mintha ott sem lennék és csak mosolygok mint egy idióta. Szerintem nekem is vannak jó ruháim, meg új cuccam is rengeteg kiegészítőm meg próbálnék én is csinosan öltözködni de hiába. Amióta ennyire odáig vannak Ő érte meg vissza ,azóta egyre jobban számolom a napokat, hogy jöjjön a nyári szünet és ne kelljen ezzel minden nap megbirkóznom. Úgy érzem, hogy pocsék vagyok. Amikor felöltözök szépen csinosan, odaérünk a suliba és megint mindenki azonnal Barátnőmet dicséri, lány vagyok kell a megerősítés meg jól is esne :).. De amikor őt dicsérik úgy érzem, hogy mellette undorító vagyok. Mit tehetnék?... Olyan kilátástalan a helyzet. Most egy h_lye p_csának tűnhetek, de higgyétek el, nem vagyok az csak simán a Barátnőm sokkal jobban néz ki szindrómám van :))

17/L

2013. jún. 2. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Az hogy mit tegyél szerintem függ attól, hogy a barátnőd ezt a dolgot hogy kezeli. Ha ő is lekezelően bánik veled, akkor egyértelműen hagyd ott a francba. Ha egyenlő félként kezel, akkor meg szerintem csináld azt, hogy amikor elkezdik dicsérni, akkor legyen más elfoglaltságod. Nem kötelező mindig mellette lenned. Ha nagyon jóban vagytok, és a lány kellőképp intelligens, akkor meg is beszélheted vele a dolgot.
2013. jún. 2. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Imádom őt, nagyon aranyos csaj, de nem tudnám vele megbeszélni...

Az a baj, hogy ez egész napos dolog a suliban. Hiába lenne arra az adott pillanatra más elfoglaltság, attól ég borzasztóan rosszul tud esni. Tényleg egy senkinek érzem akkor magam..

2013. jún. 2. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát... Akkor nem tudok mit mondani, fiú vagyok. Csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld elfogadni ezt a helyzetet. Próbálj meg büszke lenni arra, hogy ilyen szép barátnőd van, vagy nemtudom... Biztos van valami pozitív oldala ennek a dolognak. Gondolj arra, csak ne irigykedj. Ha elfogadsz mindent, ahogy van, lehet hogy egy idő után majd hozzád megy oda mindenki gratulálni:)
2013. jún. 2. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Legyél szőke!
2013. jún. 2. 21:46
 5/8 anonim válasza:
Van barátod? Ő milyennek látja ezt a helyzetet? Mit szól hozzá, hogy így érzed magad?
2013. jún. 3. 08:13
 6/8 anonim válasza:

Csak amikor ketten vagytok akkor próbálj meg vele beszélni ha más nem sulin kívül legalábbis sztem.!De van barátod??? Mert ha igen akkor őt kérdezd erről meg, hátha tud segíteni!

Amúgy velem is volt ilyen de minden esélyt meg kell ragadni és megpróbálni beszélni vele (barátnőddel)mert ezt tisztázni kéne! amgy megy ne te érezd magad rosszul!amúgy meg bocsi h. így fogalmazok de az igazi életed úgy élheted ha nem irigykedsz és magaddal törődsz és nem próbálod felülmúlni de akkor is beszélj vele!

2013. jún. 3. 12:25
 7/8 anonim válasza:
Ti végigolvastátok a levelét???? Miért a barátnőt okoljátok??? Szerintem meg féltékenyek rád a többiek , ....ha szereted e barátnődet jól kijössz vele akkor semmi baj nincs, te se őt okold mert nem hibás mert jobban állnak anyagilag,több ruhája van stb... érdekes a barátnője mégsem az a sok liba aki dicséri őt , hanem Te. lehet hogy semmi mása nincsen a ruháján kívül.. nem tudom . Nem szabad a külső alapján ítélkezni , lehet hogy azért vagy Te a barátnője , mert tőled többet kap, vagy mert ...segítesz neki, nem tudom ,csak találgatok, szerintem ő téged egyáltalán nem nyom el, butaságokat gondolsz.
2013. jún. 6. 08:20
 8/8 anonim válasza:
Mióta fontos neked pár buta liba dícsérete hmmm??? Biztos rád féltékenyek , mert te szebb vagy még nála is és igy akarnak bosszantani....biztos hogy vagy fenn te is valamilyen közösségi oldalon, ahová nyilván képeket is felteszel . Ott milyen a visszajelzés??? De különben ennyi idősen már nem kellene ezt olyan véresen venni , hogy miért nem dícsérnek meg , minek ,??? Akitől fontos, és számít a dicséret attól megkapod, a többi meg kit zavar, téged se zavarjon ,,, légy elégedett és boldog
2013. jún. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!