Valami pszichés gondjuk van?
Van két barátnőm,az egyiket nevezzük V-nek,a másikat meg N-nek.3 éve járok velük egy szakközépiskolába,egy osztályba.Van kettőjükkel egy közös barátnőnk,K,ő teljesen normális.Na,de nekem V és N nagyon furcsák már 9.félév óta.Előtte még nem tudtam eléggé megismerni őket ahhoz,hogy bármit is megállapítsak róluk.Most viszont már ismerem őket,mint a tenyeremet.
1.V:agresszív,állandóan sértődött hangnemmel beszél,volt öngyilkossági kísérlete(hogy miért,pontosan nem árulja el,de gondolom azért,mert régen szekálták,de hát engem is..és én sose akartam magam megölni),állandóan sérteget,leszól,beszól nekem..és hogy miért a barátnőm?Mert mikor 10-15 percre teljesen normális tud lenni,akkor viszont nagyon kedvelem,mert jókat lehet vele hülyülni.Viszont állandóan mondja,hogy halkan beszéljek,közben meg ő mindig hangosan beszél.A másik probléma az,hogy semmilyen bajomat(ami vele van),nem hallgatja meg,nem tudom vele megbeszélni,mert vagy nem reagál rá,vagy pedig besértődik,pedig csak megjegyzem.Mindenki mással kedves,aranyos,rendes..stb.És sosem veszett össze mással az osztályból,csak velem.Mégis mellette ülök idestova 2 éve.
2.N:szintén sértődött az életre,mert pár éve nagyfokú gerincferdülése lett,őt kihasználták az osztálytársai(általánosban) azzal,hogy állandóan elkéregették a leckéjét,teljesen igazi barátnője nem volt soha,függ tőlem is pld a suliban,egyedül fél elmenni vécére és ehhez hasonlók.Olyanokat mond,amiket ép emberi ész egyértelműen elutasít,mint például azt,hogy a szűz 18 éven feletti férfiaknak valami felmegy az agyába..DE MOST MI???ILYEN NEM LEHETSÉGES!!Mondtuk neki és még megsértődött.Pedig nem vagyunk bunkók vele.
Javasolnám szívem szerint mindkettőjüknek,hogy menjenek el pszichológushoz..de a pszichológusok is mindenkire mondják mostanában,hogy borderlines meg depressziós,meg ilyenek..de csak azért,hogy gyógyszert írhassanak majd fel a későbbi pszichiáterek.
Nem tudom kezelni őket,az agyamra megy,hogy szinte ők alakítják az én hangulatomat már 3 éve,és sokszor úgy lehúznak,hogy az nem lehet igaz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!