Valamikor a tél elején alakult ki egy olyan dolog, hogy olyan érzésem van mintha beszorult volna a levegő a mellkasomba, mintha nem kapnék levegőt, vagy nem tudok elég nagyot venni, olyan mint mikor az embernek sóhajtania kell hogy elmúljon a súly a mellkasából, csak ez sokkal erősebb és állandóan ott van, és csak egy-két nagyobb sóhajtással sikerül rendesen levegőhöz jutnom. Folyamatos nyomás érzés, mint mikor elesünk biciklivel, vagy bármivel és a hátunkra ill. mellkasunkra esünk és beszorul a levegő. Voltam már orvosnál is többször, tüdőröntgenen is, de semmit nem tudtak mondani. Elvileg makk egészséges vagyok. A stressz megint kizárva, mert boldog, viszonylag kiegyensúlyozott életet élek, és amúgy sem vagyok hajlamos az aggódásra, stresszre. Egyedül a barátság ill. szerelem merült fel bennem, hogy azok miatt lehet valami, bár a barátaimmal is minden rendben és boldog párkapcsolatom van. Nagyon megköszönném, ha van valakinek valami ötlete és hajlandó volt meghallgatni a panaszom.
Nekem is pont ugyanez a problémám. De mondjuk nekem nem folyamatosan, hanem évente kb 3-szor fordul elő és ilyenkor kb egy hétig szokott tartani.
Én is voltam már orvosnál többször, légzésvizsgálaton, de mindig azt mondták, hogy nincs semmi bajom.
Anyukám szerint ez pszichés és a stressztől van, de nem hinném.. Amikor legutóbb előfordult ez, egyáltalán nem voltam stresszes állapotban, meg nem is szoktam stresszelni.. Szóval nem értem..
18/L
2013. máj. 14. 21:36
2/8 A kérdező kommentje:
Hmm...nekem most egy éven belül másodszor és majd egy hónapja tart....ha nem figyelek, másra koncentrálok elmúlik vagy nem veszem észre de egyébként folyton ott van:S
2013. máj. 14. 22:29
3/8 anonim válasza:
Igen, nekem is így van, hogy ha valami más eltereli a figyelmemet, akkor elmúlik, vagy legalábbis úgy tűnik.
Nekem este/éjszaka szokotta legrosszabb lenni, ilyenkor alig tudok elaludni. Mert ha fekvő helyzetbe vagyok, úgy még jobban fulladozok. De ha végre sikerül elaludnom, onnantól már nincs gond..
2013. máj. 15. 09:40
4/8 A kérdező kommentje:
Uff...nekem annyira azért nem rossz...csak szimplán ez a folytonos nyomás érzés, meg mintha sóhajtanom kéne..és nem tudok elég nagy levegőt venni....viszont egy idő után a sok erőltetéstől már fáj is:S Ma már elég rossz volt...
2013. máj. 15. 15:15
5/8 anonim válasza:
És ha például fusz, vagy valami egyéb sportot végzel, attól rosszabb lesz?
2013. máj. 15. 15:52
6/8 A kérdező kommentje:
Ez is attól függ, hogy épp eltereli valami a figyelmem róla és nem jut eszembe hogy baj van a légzéssel, vagy már előtte is rossz volt, akkor meg kicsit fulladás :S
2013. máj. 15. 16:18
7/8 anonim válasza:
Dianetika könyvben le van írva mi a pszichoszomatikus betegség forrása és hogyan lehet megszüntetni.
2013. máj. 15. 17:45
8/8 anonim válasza:
Az alábbi link alatt letölthetsz egy füzetet, melynek elolvasása megmutatja az okot és a kivezető utat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!