Hogyan sikerült kijönnötök pánikos, pszichés rosszullétekből?
Figyelt kérdés
Gyakori rosszulléteim vannak. Erős szívdobogás érzés, mintha lezuhanna a vérnyomásom, elveszne az egyensúlyérzékem, sápadt leszek. Nem szédülök, hanem mint ha rossz volna a szemem, mint ha nagyon álmos lennék és fel sem fognám, hogy mit látok. Sokszor érzem azt, mint ha zuhannék. Valakinek sikerült már teljesen kijönni hasonló tünetekből? Gyógyszerrel vagy anélkül?2013. máj. 15. 10:59
1/5 anonim válasza:
nem vagy pánikbeteg? szerintem menj el háziorvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű a kérdésemből. :) Az vagyok, járok pszichológushoz. Pár éve depresszióval kerültem oda, amiből mára pánik illetve hipohondria lett.
2013. máj. 15. 11:25
3/5 anonim válasza:
Én 3 évig küzködtem vele gyógyszer nélkül,gyógynövényes cuccokkal, sajnos csak gyógyszerrel sikerült jobban lennem.
4/5 anonim válasza:
ja bocs. és nem adtak erre gyógyszert?
5/5 A kérdező kommentje:
Frontint adtak, de mivel a lehetséges mellékhatásoktól is pánikolok, így csak vész esetén kell bevennem. Hasonló okból nem szedek antidepresszánst sem.
2013. máj. 15. 14:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!