Sose fog működni ez a hármas barátság?
Figyelt kérdés
A Barátnőimmel már rég barátnők vagyunk de azonban sokat vitázunk.Legutoljára 1. barátnőmmel összevesztünk mert egyébként nagyon szemét tud lenni....Na de nem rég kibékültünk a 2. Barátnőm meg mondjuk állítólag én jobb barátnője vagyok mint 1. de az a baj hogy mikor 3an vagyunk inkább vele van.....Na ezt nem értem a mert 1. barátnőm is azt mondja hogy én fontosabb vagyok de akkor meg miért vannak inkább egymással...?Ajj már annyira stresszes ez az egész mert kiközösítve érzem magam :'( már a kezemet is vágdostam de leálltam vele mert azt hittem hogy nyugató lesz de ez nem így van....... Mit tegyek mert már nagyon rosszul érzem magam :///2013. ápr. 2. 23:13
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként SÜRGŐS MERT MÁR ALIG BÍROM....MEg még azt akartam hogy léégyszíves normális válaszokat mert már ezen kívűl így se jön össze semmi......
2013. ápr. 2. 23:25
2/8 anonim válasza:
Nyugiiii!Beszéld meg velük.Ültesd le őket egymás mellé és beszéljetek.Ha abból se lesz semmi akkor inkább hagyd őket....nem azt mondom, hogy ne barátkozz velük de keresd gyakrabban mások társaságát is...
3/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne lenyugodni de nem érzem jól magam meg már próbáltam meg beszélnivelük de mindég elterelődött a szó.. :// Vagyis szerintem nem érdekelte őket..Na meg még az a 2színűség ami itt van ..Nekem olyan barátok kellenek akiknek mindent elmondhatok :// Mert így magamba folytom és ez + stresz :'//
2013. ápr. 2. 23:35
4/8 anonim válasza:
A hármas barátság szerintem nem működőképes. Itt már van klikkesedés. Mivel minden ember szeret a másik háta mögött beszélni és pletykálkodni (hiába tagadják sokan), mindig ki lesz beszélve az a fél, aki nincs épp ott. Ez a közmondás tök igaz: "Két ember társaság, három már tömeg."
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vákaszokat..Hát igen más nincs csak a 2színűség de emiatt nem akarom magam agyon streddzelni...megpróbálom lesz*rni az egészet :)
2013. ápr. 3. 13:02
6/8 anonim válasza:
Mi a barátnőimmel (Orsi és Vanessza a nevük) tök jól megvagyunk így 3-an. Szerintem a 3-as barátság működik. De igen, véleményem szerint is le kellene ülnöd velük, megbeszélni ezt az egészt. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) Megpróbálom velük megbeszélni :)
2013. ápr. 5. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!