Milyen ez a barátság? (többi lent)
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves átlagos lány vagyok nagyon sok barátnőm van és van egy olyan lány aki nem tudom nagyon joba vagyok vele de én az az ölelős tipus vagyok és nem ölel meg azt mondja h nem szereti ha megölelik de valakit meg bátran ölelget és puszilgat a szemem láttára és ez zavar engem mert nem tudom h most van-e valami baja velem mit gondoltok lehet hogy gyerekesnek látszik de akkoris2013. márc. 31. 23:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem ő nem az az azonnal ölelgetős típus,szerintem csak olyanokat ölel meg akikkel szorosabb a barátsága.. Úgy gondolom semmi baja veled, csak még nem alakult ki teljesen ez:)
2/3 A kérdező kommentje:
de azt a másik embert sem ismeri jobban
2013. ápr. 1. 16:00
3/3 anonim válasza:
hát akkor nem tudom, szerintem beszéld meg vele, és mond meg , hogy ez zavar téged és nem érted őt.. mindig az őszinteség a legjobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!