Az ilyen viselkedést csak én reagálom túl vagy ez tényleg szemétség? Barátok az ilyenek?
Az van hogy a "barátaim" az egyik osztálytársammal szórakoznak az Ask.fm-en névtelenül egy srác nevében a suliból (aki egyébként nem népszerű dehát szegény nem tehet róla..) hogy szerelmes belé(ami nem igaz), és már szegény csajt egy ideje hülyítik.
És mikor nekem elmondták hogy ők azok, (mert velem is próbáltak már elhitetni hasonló jellegűt) és én meg megmondtam hogy én ezért megharagudnék , és tulajdonképpen nálam eljátszották már a bizalmukat ezzel.. És a barátnőm ezt írta : ,,pedig ez csak 1 vicc de mindegy" 1 viccig még okés, pár vicc után már az embernek elege van.. Lehet hogy én reagálom túl de szerintem ez szemétség a részükről
Nagyon megváltozott minden köztünk, én amúgy is úgy érzem hogy csak akkor vagyok fontos ha más közülük nincs ott.Pedig a csajt a legjobb barátnőmnek hittem. De őszintén most már nem is bánom hogy ez van...
Jövőre új suliba megyünk mindannyian úgyis. És én külön tőlük. Eddig én vagyok az egyedüli aki ismeri a jövőbeli osztálytársainak az 1/3 részét , és más osztályokból is ismer pár embert.
Szemétség, keress új IGAZI barátokat :))
:D:D
Szerintem is ez genyóság, mint a lánnyal, mint a fiúval szemben. Nekem is voltak ilyen barátaim, hidd el, jobb mielőbb "megszabadulni" tőlük.
Egyre nagyobb hazugságok jönnek majd, és nem fogod jól érezni magad velük. Maguknak valók! Az összes megérdemli! :/
Remélem tudtam segíteni! :)
Nemsokára14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!