Mit gondoltok, milyen egy igaz barát?
Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy hosszú ideig tartó barátságom.A barátnőmről azt kell tudni, hogy egy beképzelt egoista lány, mi vagyunk az osztályban a legjobb tanulók, de én egy picikét jobb vagyok nála és ő folyton versenyzik velem, és piszkál ha jobb jegyet kapok nála.A barátnőmbe egy pár fiú szerelmes és azok mindig nyaliznak neki, és ezért a barátnőm azt hiszi, hogy minden fiú belé szerelmes, mert ő a legszebb lány a világon.Tesiből jobb mint én, ezért azzal is piszkál hogy én milyen gyenge vagyok és hogy ő a legerősebb lány az osztályban.Mindenen megsértődik, és mindig megbánt valamivel, de én soha nem mondhatok neki semmi rosszat.Nagyon túl van magán.Mit gondoltok, megérdemel még egy esélyt, vagy hagyjam a fenébe.Minden választ szívesen várok: negatív-pozitív2013. febr. 18. 19:13
1/3 anonim válasza:
Ő egyértelműen nem barát. Rivalizál, ami a lányoknál elég gyakori. Semmiképpen nem adnék neki esélyt a barátságra. 21/L
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Én is így gondoltam, de most már biztos vagyok benne!!! Még egyszer köszi!!!
2013. febr. 20. 17:44
3/3 anonim válasza:
Az ilyen nem barát. Több mint valószínű, hogy maximum úgy tekintett rá int egy vetélytársra. Engedd menni, jobbat érdemelsz, ha eddig csak tűrtél egy ilyen személyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!