Miért teszi ezt velem a legjobb barátnőm? Ez miatt lenne? LENT
Nem a korral van elsődlegesen a probléma, nem biztos, hogy ribi valaki azért, mert 17 évesen nemi életet él! Kíváncsi lennék, hogy akik ilyeneket írnak, azok mikor vesztették el a szüzességüket, mindegy. Baba meg sajnos védekezés mellett is becsúszhat. Én így jártam 17 évesen.
A nagyon nagy baj inkább az, hogy milyen szinten állnak ma a 17 évesek, mennyire gyerekes, felelőtlen és szánalmas gondolkodásra vall ez a kérdés is. Míg én anno elmentem dolgozni, estin leéretségiztem, fenntartottunk egy albérletet a párommal vért izzadva, hogy a kisfiamnak meglegyen mindene és mellette én is próbáltam építeni a jövőt, hogy előre is lépjünk... neki az a legnagyobb problémája, hogy mit posztolgat a barátnője facebook-on. Hova tart a világ, jézusom!!! Le vagyok rökönyödve. Te tisztában vagy azzal, hogy mi vár rád? Nincs jobb dolgos mint a facebook előtt butulni??? Szedd össze magad, és ha akarod a gyereket, akkor kezd el az életeteket építeni és ne ezen siránkozz. Igenis, ha megjön a baba, ezeket a barátaidat el fogod veszíteni, ezt fogadd el, más életet választasz ezzel. Ő még megteheti, hogy órákat lóg a gép előtt, te már nem. Ezen gondolkozz el és szedd össze magad, ha akarod a babád, mert ennek így nem lesz jó vége!
Hiába mondod hogy mi vár rá,nem érti és nem is érezheti át,sajnos majd akkor jön rá mikor meglesz a baba.De ezzel nagyon sokan így vannak,én 26 évesen szültem és akkor is kisebb sokk ért az első hónapokban tehát lehet mondani és tanácsokat osztogatni de a családi körülményeket sem ismerjük,lehet hogy nagymama fogja felnevelni a babát mert jól állnak anyagilag és összetartóak,nem tudhatjuk!
Most épp ez a problémája,megkell kérdezni a barátnőt hogy miért viselkedik így,mi nem tudjuk csak ő!!
Ülj le vele beszélgetni.
Egyébként Gratulálok a babához és nagyon sok erőt és kitartást kívánok!Most már örökre felelősséggel tartozol a gyermeked iránt,örökre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!