Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért teszi ezt velem a...

Miért teszi ezt velem a legjobb barátnőm? Ez miatt lenne? LENT

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel 1.osztályos korunktól szinte elválaszthatatlanok vagyunk.Mindent elmindunk egymásnak.Mikor 3 hónapja kiderült hogy terhes vagyok a barátomtól(akit ő nem szeret)azóta telljesen eltávolodott tőlem..másoknak irogat a fb-n olyanokat mint nekem régen..beszél velem de nagyon próbál lerázni,ha ráirok akkor pár szó után megnémul..fel se hív sose,csak ha én hivom akkor beszélünk.Megkerdeztem hogy a terhességem miatt csinálja ezt vagy más baja van,de erre azt mondta hogy nem..nem tudom mi van vele,mással volt már ilyen? SOS!!!

2012. nov. 3. 11:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
bocsánat!!! nem utolsó hanem 11:59 es
2012. nov. 3. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem a korral van elsődlegesen a probléma, nem biztos, hogy ribi valaki azért, mert 17 évesen nemi életet él! Kíváncsi lennék, hogy akik ilyeneket írnak, azok mikor vesztették el a szüzességüket, mindegy. Baba meg sajnos védekezés mellett is becsúszhat. Én így jártam 17 évesen.

A nagyon nagy baj inkább az, hogy milyen szinten állnak ma a 17 évesek, mennyire gyerekes, felelőtlen és szánalmas gondolkodásra vall ez a kérdés is. Míg én anno elmentem dolgozni, estin leéretségiztem, fenntartottunk egy albérletet a párommal vért izzadva, hogy a kisfiamnak meglegyen mindene és mellette én is próbáltam építeni a jövőt, hogy előre is lépjünk... neki az a legnagyobb problémája, hogy mit posztolgat a barátnője facebook-on. Hova tart a világ, jézusom!!! Le vagyok rökönyödve. Te tisztában vagy azzal, hogy mi vár rád? Nincs jobb dolgos mint a facebook előtt butulni??? Szedd össze magad, és ha akarod a gyereket, akkor kezd el az életeteket építeni és ne ezen siránkozz. Igenis, ha megjön a baba, ezeket a barátaidat el fogod veszíteni, ezt fogadd el, más életet választasz ezzel. Ő még megteheti, hogy órákat lóg a gép előtt, te már nem. Ezen gondolkozz el és szedd össze magad, ha akarod a babád, mert ennek így nem lesz jó vége!

2012. nov. 3. 12:06
 13/15 anonim válasza:
0%

Hiába mondod hogy mi vár rá,nem érti és nem is érezheti át,sajnos majd akkor jön rá mikor meglesz a baba.De ezzel nagyon sokan így vannak,én 26 évesen szültem és akkor is kisebb sokk ért az első hónapokban tehát lehet mondani és tanácsokat osztogatni de a családi körülményeket sem ismerjük,lehet hogy nagymama fogja felnevelni a babát mert jól állnak anyagilag és összetartóak,nem tudhatjuk!

Most épp ez a problémája,megkell kérdezni a barátnőt hogy miért viselkedik így,mi nem tudjuk csak ő!!

Ülj le vele beszélgetni.

Egyébként Gratulálok a babához és nagyon sok erőt és kitartást kívánok!Most már örökre felelősséggel tartozol a gyermeked iránt,örökre!!!

2012. nov. 3. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátaid legnagyobb részét a szülés utáni egy évben el fogod veszíteni, ez mindig így van, ha valaki kirívóan korán szül. Ők dolgozni, vagy egyetemre mennek majd, esténként bulizgatnak, randizni járnak, miközben te otthon babázol. Persze nagy ritkán beugranak hozzád, de annyira két külön világban éltek, hogy lassan, de biztosan mind elmaradoznak tőled, ez természetes.
2012. nov. 3. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:
A családom nagyon összetartó.A szüleimmel és a barátom szüleivel döntöttünk így,ebbe senkinek semmi beleszólása.Nem megy tönkre az éltem,mert mindenki mögöttünk áll.A barátommal februárba lesz 3 éve hogy együtt vagyunk.Anyukám felajánlotta hogy vigyáz a kisbabára amíg én suliba vagyok mert ő otthon dolgozik.A barátoméknál is lesz helyünk,oda is bármikor mehetünk.Ittvannak még a nagyszüleim,akik viszonylag fiatalabbak(nagyim 64,papám 66)Anya is fiatalon szülte a nővéremet.Ő most 22,de ő is mögöttünk áll.Már mindent megterveztünk,le fogom érettségizni,és diplomát is tervezek.Nem kell általánosítani,örülök hogy ennyien mellettem állnak.A barátnőmmel majd beszélek.Fel sem merült a fejemben hogy elvetetem.Nagyon várom ezt a babát.
2012. nov. 3. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!