Ti kitartanátok egy régi barátotok mellett, ha a párotoknak vagy leendő párotoknak fenntartásai lennének vele kapcsolatban?
Tegyük fel, még nem is nagyon adott alkalmat, hogy igazán megismerjék egymást. És nem is nagyon akar valamiért.
Nem mondja, hogy ti ne járjatok össze, de folyton húzza a száját, ha a barátoddal foglalkozol és meglehetősen tiszteletlen hangon beszél róla és vele.
Nlam a barát téma tabu. Tehát ha a páromnak nem tetszik, akkor nem kell vele megismerkedni, összejárni, pacsizni, de engem ne tiltson tőle. Nem beszélek róla neki és kész. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a barátságunk is egészséges mértékű legyen.
Példának okáért, van egy meleg barátom. Sok hetero pasi nem rajong a melegekért ugyebár. Nem várnám el a páromtól, hogy kísérgessen a meleg barátomhoz, de 3-4 havonta biztos, hogy találkoznék vele. (amúgy sem találkozunk sűrűbben)
Hát... Ha nekem van (vagy lehetne) meleg barátom, tehát nem vagyok homofób, tuti nem járnék egy homofób férfival. Legalábbis ha nagyon merevek a nézetei, és lehetetlen áttörni az elutasítás falát.
Azonos értékrendű társ a legjobb. Ő biztos nem fog görbe szemmel nézni a barátainkra.
Szerintem úgy ideális, ha hajlandó meggyőződni arról, milyen ember az a barát. Ha ezután mégsem rokonszenvezik vele, akkor meg nem barátkozik vele és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!