Ti megvártátok volna?
És miért nem azt csináltátok, hogy legalább 1 ember ott marad, a többiek meg megveszik neki a jegyét? Bár az Alleeban még nem voltam moziban, azt nem hiszem, hogy úgy ne adták volna ki a jegyeket, hogy valaki fizikailag nincs ott. A lényeg úgyis az, hogy meglegyen a szék lefoglalva.
Sőt, a jegyek megvétele után vissza is sétálhattatok volna a Móriczig, hiszen nagyon közel van, és a filmek vetítése előtt 10-15 percig csak más filmek trailerjei mennek.
#15: Ezzel én sem lettem népszerű! :D (#1)
Magamból indultam ki. Sokszor kések és nem várom el, hogy rám várjanak, mert nem tudtam időben odaérni. Elsüllyednék szégyenemben, ha miattam marad le másik 5 ember a filmről!!
Elb.sszátok a pénzt mozira, de telefonálni nem tudtok, haverral kitoltok, ez milyen ÉRTÉKREND már?!
Jaa, és balf.szok vagytok, életre képtelenek mindannyian, hogy ilyen helyzetben nem találjátok föl magatokat.
Az én időmben nem volt még mobil (csak egyetemen), de soha sem volt gond tájékoztatni a másikat, ha változás volt.
Komolyan, majd ti fogjátok építeni az országot, eltartani az öregeket, nevelni a gyerekeket?
Jesszusom!
És ha azért csörgetett volna, hogy nem tud menni? Akkor a többiek ott várnak ki tudja meddig? Ez hülyeség.
Először is pontosan meg kell beszélni a találkozás feltételeit. X helyen Y időben találkozunk, Z ideig várunk, és aki ott van, azokkal elkezdjük a programot, aki késik, az meg ha akar utánunk jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!