Ti megvártátok volna?
Nem csesztem volna ki egy barátommal sem így. A Móricz téren van telefonfülke. ott felhívtam volna.
Vagy vártam volna 15- 20 percet. Ennyit illik is várni.
Megvártam volna, mivel a mozi sosem olyan fontos, mint, hogy betartsam, amit megbeszéltünk - kivétel persze, ha mondjuk nem menti ki magát, és elérni sem lehet, akkor nyilván nem fog egy egész csapat szerencsétlenül az utcán állni, amíg méltóztat XY megérkezni. De itt nem erről volt szó.
Miért nincs egyikőtök telefonján sem legalább annyi pénz, hogy ilyen helyzetben pár másodpercig elhadarhassátok, hogy mi a helyzet? Elég butaság, ennyiből minek kell ott lennie a telefonnak, ez olyan, mint régen, mikor még nem volt rádiótelefon. (Én még emlékszem ezekre az időkre. Akkor tényleg az volt: 15:00-kor a Móriczon. Szabály: 10 percet várunk, aki ott van, ott van, aki nem, az meg nem.)
Nyilvános telefonfülkét azért én is megpróbáltam volna. Az nem jutott eszetekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!