Ti megvártátok volna?
Én is megsértődtem volna, mert ezzel kiderült,hogy a "barátok" le szarj**k a fejemet.
Ti meg nem vártatok 15 percet,mert a srác megírta ott volt háromnegyedkor.
Sose értettem hogy ti fiatalok minek nyavalyogtok hogy a legjobb ,legdrágább mobil kell nektek ,amikor egyikőtök sem tud egy sms-t sem küldeni? Minek van mobil?? Diótörésnek??
Én amikor tini voltam mobil nem is létezett,de aranyszabály volt hogy max 20 percet várunk a másikra.
Jaj,nagyon sajnálom a haverotokat..Nagyon ritka amikor valakivel így kitolnak.
Életképtelen bagázs. A kb. ezer lehetséges megoldásból egyiknek sem jutott eszébe egy sem. Mai gyerekek...
És ugyanígy nem értem, hogy 10 perccel kezdés után miért nem megy be valaki (mikor köztudott, hogy 20-25 perc reklám van minden film előtt!). Meg mi az, hogy "egyedül nem"??? Heh??? Ott benn ültek a barátai.
Ilyenkor elveszítem a hitem a jövőben, de komolyan.
Lehet, nem leszek népszerű, de ha ő késett, és ő sem tudott hívni benneteket, meg ti sem őt, akkor neki kellett volna leszállás után keresni egy fülkét. Mégsem várhatja el, hogy 5-en szívjanak 1 miatt. Ráadásul azt sem tudhattátok, hogy egyáltalán jönni fog-e.
Ahhoz meg hozzászólni sem tudok, hogy valaki egyedül nem megy be egy moziba, mikor ott vannak a barátai.
Röviden: ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!