Hol tud baratkozni egy 14 eves lany?
Csak netes haverjaim vannak.. Osztalybol egy lannyal vagyon joba de csak suliban,azon kivul nem. Nincs normalis ember az o.ban:)
Sportolok konditeremben,de ott inkabb felnottek vannak.Segitsetek kerkek!!
Gondolod, rám írsz privátban, küldök neked facebook-azonosítót és e-mail címet és talizhatunk vhol utána :)
16F
merre fele laksz?
én is 14 éves lány vagyok és szívesen barátkoznék:D
am bárhol lehet :D múltkor kb. velem egy idős lány ült mellém a héven és majdnem leszólítottam, de amikor pont már rávettem magam leszállt :D
de sztem ilyen helyeken is lehet..:D
vagy barátnőid barátnőivel is lehetne :D
Szia!
Habár én 16 éves leszek, de nyugodtan írhatsz nekem privát üzenetet. (: Mogyoródon lakok, úgyhogy ha elköltöztök, akkor viszonylag közel lennénk egymáshoz. :)
Egyébként szerintem parkokban, tömegközlekedésen, suliban vagy akár különböző sportlehetőségek közben is tudsz ismerkedni. :)
Utolsó voltam.
Nekem is irhatsz ha nem baj h 12 vagyok...:D
privibe adok msn-t is:)
Szia! Ha gondolod rám írhatsz ha unatkozol vagy adok facebookot :)NAgyon szeretek ismerkedni új emberekkel! Ha gondolod írj privit
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!