Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tud baratkozni egy 14...

Hol tud baratkozni egy 14 eves lany?

Figyelt kérdés

Csak netes haverjaim vannak.. Osztalybol egy lannyal vagyon joba de csak suliban,azon kivul nem. Nincs normalis ember az o.ban:)

Sportolok konditeremben,de ott inkabb felnottek vannak.Segitsetek kerkek!!

2012. máj. 23. 20:01
 1/9 anonim válasza:

Gondolod, rám írsz privátban, küldök neked facebook-azonosítót és e-mail címet és talizhatunk vhol utána :)

16F

2012. máj. 23. 20:27
 2/9 anonim válasza:

merre fele laksz?

én is 14 éves lány vagyok és szívesen barátkoznék:D

am bárhol lehet :D múltkor kb. velem egy idős lány ült mellém a héven és majdnem leszólítottam, de amikor pont már rávettem magam leszállt :D

de sztem ilyen helyeken is lehet..:D

vagy barátnőid barátnőivel is lehetne :D

2012. máj. 23. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek baratnoim. :/ Egyebkent Pest,de most koltozunk Dunakeszire..Es ha esetleg valaki szimpi hogy szolitsam le ?
2012. máj. 23. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz:D Akárkivel el tudok beszélgetni:D
2012. máj. 23. 21:04
 5/9 anonim válasza:

Szia!

Habár én 16 éves leszek, de nyugodtan írhatsz nekem privát üzenetet. (: Mogyoródon lakok, úgyhogy ha elköltöztök, akkor viszonylag közel lennénk egymáshoz. :)

2012. máj. 23. 21:12
 6/9 anonim válasza:

Egyébként szerintem parkokban, tömegközlekedésen, suliban vagy akár különböző sportlehetőségek közben is tudsz ismerkedni. :)

Utolsó voltam.

2012. máj. 23. 21:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Holnap igerem irok mindenkinek,amint gepen leszek :) Addig is varok meg valaszokat.
2012. máj. 23. 21:23
 8/9 candykiller válasza:

Nekem is irhatsz ha nem baj h 12 vagyok...:D

privibe adok msn-t is:)

2012. máj. 24. 12:55
 9/9 anonim válasza:

Szia! Ha gondolod rám írhatsz ha unatkozol vagy adok facebookot :)NAgyon szeretek ismerkedni új emberekkel! Ha gondolod írj privit

14/l

2012. máj. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!