Hogy kell barátkozni?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, most lettem kilencedikes.Sosem voltam nagymenő, nem volt sosem sok barátom, csak 1-2 haver.De most tényleg nem érdeklek senkit az osztályban. Nem tudom miért van, mikor a kollégiumban azért van 5-6 barátom. Nem akar velem beszélgetni senki, hiába kezdek mesélni, nem érdekli őket. Ha odamegyek valakihez, nem is tudok mit mondani, de én tényleg próbálkozok. Mit csináljak?
Ha odamegyek valakihez mit mondjak?
MÁr olyanokon gondolkozok, hogy büdös vagyok, Sodexo sazgom van.Csúnya vagyok, vagy akármi.
2011. nov. 11. 20:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs Veled a világon semmi baj, csak kicsit félénk vagy. Megpróbálhatod azt, hogy ha pl. valakinek leesik valamije, Te fel veszed, és így már könnyebben kezdődik a beszélgetés, vagy bármiben segíthetsz egy szimpatikus osztálytársadnak. Vagy pl. ha van nálad valami édesség, vagy más ennivaló, abból is megkínálhatod. Azt viszont felejtsd el, hogy Veled valami baj lenne! Sok sikert és minden jót kívánok Neked!!! :)
2/2 zkriszti3 válasza:
Ha valami plusz dolgot kell csinálni az osztályban jelentkezz,járj sportolni vagy valami másra ami építi a lelkedet.Sokan zárkózottak ,hosszú idő kell nekik is.Ha segítőkész vagy és optimista az egész lényeden látszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!