Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Helyre hozható még ez a barátság?

Helyre hozható még ez a barátság?

Figyelt kérdés

Először is a barátikörünk 4 lányból áll.Kb fél éve hogy az egyik nagyon jó barátnőmet (barát1) cserbenhagytam. Vagyis nemtudom pontosan. Az egész úgy kezdődött hogy ő már nem nagyon volt a társaságunkban hazament hamarabb a suliból (arrafele lakik mint én) én persze maradni akartam ezért nem mentem még haza. Aztán a barát2 vele "ragadt" és egy ideig el is voltak. Aztán a barát2 visszajött hozzánk és azóta így vagyunk. (barát1 nélkül) És mivel ő nekem nagyon-nagyon jó barátnőm volt nagyon-nagyon hiányzik. És mivel egymástól nem messze lakunk (1 utca.. Kicsi a faluu :D ) rengeteget hülyéskedtünk nagyon-nagyon sokat voltunk együtt. És ez hiányzik. Mert a mostani barátaim (barát2, barát3) jobban elvannak egymással.. Úgyérzem én vagyok a pótkerék vagy nem is tudom barát4el vagyok általában de őt is eléggé hanyagolják. Órán barát3 néha-néha hozzámszól meg szünetekbe de amúgy nem érzem hogy annyira szeretne minket. Barát3 inkább más lányokkal lóg.. Akivel felteszi facebookra a képet, akikről állandóan beszél stb.. Na szóval pótkeréknek érzem magam és egyre jobban hiányzik barát1.. Az egyik órán egymás mellett ülünk (2 éve) és ennyi. Szoktam ránézni meg mosolyogni (ez lehet kicsit hülyén hangzik, de hogy tudja hogy én már egyátalán nem haragszok rá). De ennyi. Ő egész jól elvan a 2 osztálytárs lányokkal és ennyi..Pont ezért félek elmondani neki hogy hiányzik nekem.. Mert gondolom kiröhögnének. Legszivesebben visszapörgetném az időt, úgy hiányzik :((

13/L

2012. márc. 27. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem helyrehozható......
2012. márc. 27. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És hogy? :/
2012. márc. 27. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit hogy ovi óta kb..8-9 éve ismerjük egymást..És kb azóta barátnők is voltunk...
2012. márc. 27. 19:24
 4/6 anonim válasza:
64%
Beszélj vele. Ha a barátnőd olyan, hogy kiröhög azért, mert újra barátkozni szeretnél vele, akkor nem érdemli meg a társaságodat. Nekem is volt egy ilyen barátságom, pótkeréknek éreztem magam, hát szépen otthagytam őket kerestem új barátnőket, és boldogabb vagyok mint valaha, mert itt tényleg szeretnek. ENNYI.:)
2012. ápr. 10. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
ez már nem
2021. dec. 28. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Helyre lett hozva?
máj. 20. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!