Csak kíváncsiságképp Hogyan lehet valakinek a facebookon 3000 ismerőse ha nem híresség és híres ember vagy közszereplő?
Sziasztok.
Adott egy kérdés,csak kíváncsi vagyok.
Gondolom az adott illető vagy szimplán unalmában nyomkodja az "ismerősnek jelölés" gombot vagy nemtudom ezt hogyan hozta össze hogy se nem híresség se nem közszereplő és tudtommal régen sem volt az de mégis 3000 ismerőse van kb. Az ország minden részéről!
Egy átlagos 25 év körüli emberről beszélünk.
Szerintetek hogyan lehetséges ez? Ennyire nem néznek az emberek semmit és nem foglalkoznak vele a facebookon belül,hogy kit jelölnek be és kit igazolnak vissza? Ez valami trendi dolog lenne?
Ha igen akkor Én jómagam igencsak le vagyok maradva ettől a trendtől szintén hasonló korban a magam kb. 250 facebook ismerősével.

Jaja amiket előttem írtak.
Vannak akik azt is akivel 1x beszéltek de 10 éve már 1 szót sem.
380 ismerősöm van de abból tényleges az kB. 100

Volt pár gimis osztálytársam, akiknek szintén 2-3000 ismerősük volt, ami onnan jött össze nekik, hogy a város kézi-, vagy focicsapatában játszottak, méghozzá eredményesen, így sokat játszottak idegenben is, közben új embereket ismertek meg, akikkel tartották is onnantól a kapcsolatot. Ezenfelül pedig sok rendezvényre eljártak, gimiben is népszerűek lettek, szóval relatívan hamar összejött nekik ez a szám.
Nekem nem sokkal ezer alatt van az ismerőseim száma, de ez is hamar meglett, pedig csakis olyanok vannak köztük, akiket nem csak látásból ismerek. Iskolákból, sportokból, kollégiumokból, különösen egyetemről. Utóbbinál ráadásul féléveket dolgoztam is, azokban az időkben lettek új ismeretségek, igencsak szép számmal.
Szóval nem minden esetben minden jött-ment bejelölésével lehet ekkora számot elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!