Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak kíváncsiságképp Hogyan...

Csak kíváncsiságképp Hogyan lehet valakinek a facebookon 3000 ismerőse ha nem híresség és híres ember vagy közszereplő?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Adott egy kérdés,csak kíváncsi vagyok.

Gondolom az adott illető vagy szimplán unalmában nyomkodja az "ismerősnek jelölés" gombot vagy nemtudom ezt hogyan hozta össze hogy se nem híresség se nem közszereplő és tudtommal régen sem volt az de mégis 3000 ismerőse van kb. Az ország minden részéről!

Egy átlagos 25 év körüli emberről beszélünk.

Szerintetek hogyan lehetséges ez? Ennyire nem néznek az emberek semmit és nem foglalkoznak vele a facebookon belül,hogy kit jelölnek be és kit igazolnak vissza? Ez valami trendi dolog lenne?

Ha igen akkor Én jómagam igencsak le vagyok maradva ettől a trendtől szintén hasonló korban a magam kb. 250 facebook ismerősével.

márc. 2. 00:03
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Úgy, hogy egy kis ribizli. Én is tudok ilyen emberről. Azt mondja, hogy ez neki kapcsolati tőke. :D Az.
márc. 2. 00:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Siman lehet. A volt albérletem tulaja sörgyarnál volt rendezvenyszervezo, kimaxolta az 5000 ismerőst. Es ebbol rengeteg külföldi, mivel kb korbejarta 2x az egesz vilagot.
márc. 2. 00:50
 3/15 anonim ***** válasza:
MLM ügynök.
márc. 2. 01:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

4-5 évig tanítottam egy kisebb külföldi egyetemen, illetve tréningeket szerveztem a cégemmel, és néha vettem részt ilyeneken magánszemélyként.

Évente simán volt 300, de volt hogy 500 új ismerősöm facebookon. Ezek ilyen 1-2 hetes-hónapos ismertségek, a tizedével tényleg jóban vagyok azóta is, a többit általában pár évente esedékes szelekciónál törlöm. De nem lehetetlen, sőt, egy aktív konferenciákra, tréningekre járó networkernek 1-2 év alattö összejön.

márc. 2. 01:42
 5/15 anonim ***** válasza:
67%

Na igen, az ilyen pár hónapos tanfolyamokat tartóknak is simán összejön.

Konkrétan boldog-boldogtalan bejelöli arra az időszakra.

márc. 2. 01:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak 2000 valamennyinél tartok, de ezt úgy "hoztam össze", hogy 2010 óta van profilom, akkor még középiskolás voltam, egyszer iskolát váltottam, ahol kollégiumban laktam, utána egyetemre mentem, ahol félévenként másik kollégiumba raktak, és én is viszonylag gyakran váltogattam a diákmunkákat, és mióta végeztem, ez a harmadik munkahelyem. Sosem volt szokásom embereket jelölgetni, de aki bejelölt bármikor úgy, hogy ténylegesen ismertem, azt visszzajelöltem, és sosem volt ingerem nekiállni "takaritani", pláne úgy hogy mostanában jó, ha havi egyszer belépek.

A legtöbb ismerőst szerintem a középiskolás, egyetemista évek alatt gyűjtöttem, akkor nagyon sokat jártam bulizni, vagy csak olyan programokra, ahol könnyen lehet ismerkedni, és sokan bejelöltek csak azért is, hogy ha pl. jegyzet kellene, akkor ne az engedélykérések közé menjen az üzenet.

márc. 2. 02:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy érdekember. Mindenkit bejelől, hogy tudja használni a kontaktokat ha szüksége van rá.
márc. 2. 06:04
 8/15 anonim ***** válasza:

ismerek 50 éves nőt is, ő a munkája miatt, pedig a nő átlag Juliska néni kb.

Minden hülyét bejelölnek az emberek, sokan az eladókat is a boltban akiknél már 3x fizettek, de többet nem tudsz róla...

márc. 2. 06:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bejelölget boldog-boldogtalant, esetleg boltban dolgozik, ahol rengeteg ember megfordul.
márc. 2. 07:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Coach-ok, tanárok, trénerek, stb.-knál gyakori, hogy aki 1* is látta-beszélt vele-volt foglalkozásán, az bejelöli az illetőt, annak meg elég hízelgő tud lenni, hogy még a Veszett Pulikutya kölykének a fia is "ismeri" eme nemes felületen.
márc. 2. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!