Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen az az ember aki nem...

Milyen az az ember aki nem bírja magàban tartani azokat a dolgokat amiket elmondanak neki?

Figyelt kérdés
Egy baràtnőmnél tapasztalom.Làtom nàla ha valaki valamit elmond neki azt elmeséli.Pl.ehy màsik baràtnőjének a hàzassàgi gondjait,hogy nincs nemi életük,stb.mind elmesélte nekem.Màr kicsit kellemetlen is.
febr. 8. 18:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
20.igen vagy ilyesmit mond ezt nem kellene elmondanom...ne mondd senkinek,megis a baratnomrol van szo...
febr. 9. 17:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Az információ hatalmi tényező. Sokan ezt lovagolják meg, ezzel próbálnak kitűnni. Ilyen jellegű dolognál, mint ami a kérdésben van, jelezheted, hogy ebből te nem kérsz, neked ez kellemetlen. Általában ha csak kering erről-arról valami hír, azt senki nem fogja titokként kezelni, hiszen hozzá is nyíltan került, már más személyek által, nem titokként. De itt a barátnődnek konkrétan a legjobb barátnője mondta ezt el magáról és a témából elég egyértelmű, hogy bizalmas.

Nyilván ha én el akarok mondani valamit, ami velem történt, vagy ami nekem rosszul esett, abban is fog más is szerepelni, mert anélkül nem tudom elmesélni, például Géza valamit csinált, vagy mondott nekem stb. De ez nincs egy szinten azzal, hogy nincs semmi közöm hozzá, nekem elmondta magáról én meg továbbadom.

febr. 9. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!