Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen az az ember aki nem...

Milyen az az ember aki nem bírja magàban tartani azokat a dolgokat amiket elmondanak neki?

Figyelt kérdés
Egy baràtnőmnél tapasztalom.Làtom nàla ha valaki valamit elmond neki azt elmeséli.Pl.ehy màsik baràtnőjének a hàzassàgi gondjait,hogy nincs nemi életük,stb.mind elmesélte nekem.Màr kicsit kellemetlen is.
febr. 8. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Fosontó, csak neki a koszlyuk a száján van.
febr. 9. 09:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem figyelemre éhes. Egy ilyen ismerősöm van, pedig nagyon jól összebarátkoztunk, de azt megtanultam, hogy NEKI semmi olyat nem szabad elmondani, ami köztünk kellene, hogy maradjon. Nem bír a szájával, neki az az 5 perc kitüntetett figyelem, amíg előadja a pletykát másnak pl. rólam akár, többet jelent, mint a bizalom.

Aki ilyen, azzal nem lehet mit kezdeni.

febr. 9. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha egy másik barátnőjének a nemi gondjait elmeséli egy 3. embernek annak nincs köze ahhoz, hogy ő megbizik-e benned. Hiszen számára nem fontos hogy köztetek maradjon, ő is vígan tovább adta. Gondolom a másik lány sem mondta neki hogy ezt nyugodtan kurtolje szét.

Én jelzem ilyenkor, hogy "ne haragudj, de szerintem ehhez semmi közöm".

febr. 9. 11:08
 14/22 A kérdező kommentje:
12.Nem bir a szajaval...ez talalo!
febr. 9. 11:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem beteg az ilyen..
febr. 9. 11:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Szégyenletes amit itt összehordtok. A csajok még egymásközt amikor beszélik röhögnek az ilyeneken. Semmi nincs abban amit elmondott a csajod. Inkább az a bunkó dolog, hogy te ezt zokon veszed és egyből arra gondolsz, hogy biztos kibeszél mást is. Mi van ha nem?
febr. 9. 11:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Kinek a csajarol beszelsz? Ez baratsag nok kozott
febr. 9. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát van aki szerint normális dolog más bú-baján nevetgélni meg csámcsogni a barátnőivel. Sejthető azért, hogy ki fogja továbbadni, ki a pletykás. ezért szeretem a zárkózottakat. Harapófogó kell, hogy mondjon valamit magáról, de nem fog másról sem mesélni semmit, amit az illető neki mondott bizalmasan. Nem kell nekik pletykálásból sem rivaldafény.
febr. 9. 12:37
 19/22 anonim ***** válasza:
A nők bizonyos kor után magukon is röhögnek. Ne kretenkedjetek is. Nem ismeritek egyáltalán a női nemet. Van bőven sztorim.erről, de nem írom le még tanulságnak sem mert nen érdemlitek meg, hogy okosabbá váljatok. 🤫
febr. 9. 13:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Jelezd neki hogy erre nem vagy kíváncsi. Egyeseknél ez dicsekedés „bezzeg én tudom”. Jól írták, hogy van aki meg nem érzi a határokat. Céges buli után mindig mesélik a résztvevők hogy XY milyen részeg volt meg miket csinált. Ezt emlegessék egymás között, akik látták. De kívülállónak miért? Az is más, ha XY bejelenti, hogy felmond és ez futótűzként terjed, meg más, ha egy embernek mondja el és nem akarja, hogy tudjanak róla. Az is más, ha néhány fős társaságban mondok valamit és utána ők egymás között beszélnek róla. Vagy ha egy helyzetről mesélek. De ha bizalmas információt oszt meg valaki magáról és csak veled, az legyen tabu. Van, aki eleve úgy kezdi a sztoriját, hogy „Azt kérte, ne mondjam el senkinek, hogy…” Ezt miért?
febr. 9. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!