Nem kellett volna neki kölcsön adnom?
Figyelt kérdés
A barátomnak nincsen munkája, ráadásul letiltják a fizetésének az 50%-át, otthon van egész nap, és hiába küldöm neki a munkákat, semmi sem jó neki, mert ő mindenképpen elakarja végezni a sulit, amit most csinál. Adtam neki egy 10 ezrest múltkor, amit el is költött 2 nap alatt, majd rám írt nem tudnám megint kisegíteni, mondtam neki hogy nekem is kevés van, sajnos nem tudok többet adni, majd ma direkt ráírtam mi a helyzet vele, azt írta vezet, és semmi jó nincs vele. Miből van pénze tankolni?!ma 12:32
1/12 anonim válasza:
“Miből van pénze tankolni?!”
A többi balek is ad neki
3/12 anonim válasza:
Kerdezo te akkora egy balek vagy...
Adtal neki 10000 ft-ot ugy hogy neked sincs... te is ra vagy szorulva arra a 10ezer forintra.
De neki elotte se volt 10ezer forintja es ha csak tanulni akar, igy nem valoszinu hogy lesz penze... a baratod mar most is minusz 10ezer foriintban van. Mibol gondolod, ha kisegited 10ezer ft-tal, akkor utana rakerdezhetsz hogy mi ujsag a 10ezer ft-tal???
Kerdezo nyugodj meg, nem fogod visszakapni a penzedet, legalabbis rovid idon belul biztosan nem!!!!
4/12 A kérdező kommentje:
Én ajánlottam fel neki, és azt mondta ő is hogy nem tudja mikor tudná visszaadni
ma 12:54
5/12 anonim válasza:
Mindig csak annyit szabad kölcsönadni, amit, ha nem kapod vissza, nem fog megviselni különösebben a hiánya. Persze, bosszant, de nem vág földhöz.
Bárki kérje, csak ennyit.
6/12 A kérdező kommentje:
10 ezer nem a világ végw, de többet nem adok neki, mert nem hajlandó magán segíteni
ma 13:08
7/12 anonim válasza:
Hát, természetben még vissza fizetheti, ha nincs más. Bár eleve nem tudom milyen párkapcsolat lehet az, ahol számon kéritek egymáson az anyagi dolgokat. Elvégre nem közösen építitek a jövőtöket? Ha ti itt ilyen kis összegeken problémáztok, mi lesz ha hitelt kell majd fizetni, stb. Jó kérdés, hogy van e bármi jövője ennek a kapcsolatnak.
8/12 anonim válasza:
7, milyen párkapcsolatról beszélsz? A barátja, nem a pasija
9/12 anonim válasza:
Azért is jó ötlet többet nem adni neki, mert különben úgy még inkább csak kérni fogja a pénzt, meg arra hivatkozni, hogy "de hát múltkor is segítettél!".
10/12 anonim válasza:
Ha nincs munkaja hogy tiltják le a fizeteset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!