Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Előfordult már olyan valakivel...

Előfordult már olyan valakivel, hogy a tanárnak kölcsön kellett adnia vagy csak úgy vett neked valamit?

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2022. jan. 4. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Pénzt soha nem adtak kölcsön (mondjuk nem is volt rá égetően szükség), de tollat, könyveket, sőt egyszer még laptopot is (bár iskolait) igen.

Egy volt tanárom vett nekem pár könyvet (tőlem is mindig azt kapott) hálából amiért sokat segítettem neki, de ezeket először el sem akartam fogadni (nem ezekért segítek bárkinek is..). Meg vele sokszor ittunk teát, forró csokit és forralt bort, ezekhez hozott néha alapanyagot (vagy ha elmentünk pl télen korizni, meghívott valami meleg italra, de ez is kölcsönös volt). Miután végeztem az iskolával közösen elmentünk Auschwitzba (történelem tanár volt ), ott fizetett nekem egy vacsorát. Azóta is elmegyünk néha ide-oda, de nagyon mást nem engedem, hogy fizessen.

Miért kérdezted? Neked adott kölcsön vagy vett valamit a tanárod?

2022. jan. 5. 06:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak adott kölcsön úgy, hogy nem kérte vissza is ez egy kicsit furcsa volt nekem.
2022. jan. 5. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Mármint pénzt
2022. jan. 5. 14:51
 5/5 anonim válasza:
mért kérsz kölcsön a tanártól? ne csináld :c
2022. jan. 7. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!