Más is küzd ilyen problémával férfiként? Hogy a nők félreértik a barátkozásomat?
Furcsa, nem furcsa szoktam nőkkel barátkozni, olyannal is, akinek van párja, -ez még a jobbik eset- meg olyannal is, akinek nincsen -itt szokott baj lenni.
Szóval a problémám az, hogy nagyon gyakran ha neten vagy való életben is elkezdek beszélni egy nővel, aki nekem szimpatius, akkor nagyon sokszor félreértik. Rohadtul kínos magyarázni, hogy "amúgy ne félj én nem akarok tőled semmit ,csak beszélgetni meg eszmét cserélni" vagy ilyesmi szöveget mondani.
a baj, hogy erre meg van amelyik megsértődik, meg kapok ilyen értetlen kifejezéseket mindig, komolyan szerintem az a férfi van a legrosszabb helyzetben, aki a nőkkel barátkozni is tud. 😟
Ami igazán szokott fájni, hogy tök jól elbeszélgetek egy nővel, minden oké...és mikor "nem lépek" mert miért is lépnék, hisz csak a barátságára vágyom, akkor így elkezd elhúzódni tőlem, már nem akar közös programot csinálni, napokig nem válaszol, ha válaszol is ilyen lerázósan, vagy kiderül, hogy a "közös hobbink" nem is érdekli annyira mint mondta.
Nekem ez a legrosszabbul eső érzés a világon, mikor nyíltan megmondom, hogy csak a barátságát akarom, akkor mit gondolt? Hogy majd rányomulok? Vagy lehet azt hiszik, hogy csak bátortalan vagyok, miközben pedig csak őszinte voltam végig?
most is december elején elkezdtem beszélgetni egy lánnyal egy közös FB csoportból, nagyon megörültem neki, mondom végre egy rokon lélek, akivel barátok lehetünk! 😄😊 Az elején minden jó volt, mindig írt, hogy most bocsi nem érek rá, de m unka után írok, meg minden...én szinte naponta írtam vele. Ő lelkesen válaszolt...aztán úgy kb. egy hete már ne molyan lelkes, válaszol, de röviden, van, hogy több nap késéssel.
most tudom azt gondoljátok, hogy lehet csak rémeket látok, ami lehet is, csak...félek, hogy ő is félreértett, és várta volna a randi meghívást, amit hát nem küldtem, mert nem is akarok vele randizni. Terveztem, hogy majd találkozzunk egyszer ha ráér, de azt is így leghamarabb tavaszra-nyárra gondoltam.
Szóval más is küzd ilyesmivel?
Felnőttként nehéz barátkozni! Se férfival, se nővel. Pont.
Miért nő barátokat gyűjtesz? Vagyis gyűjtenél. Nem kötekedem, csak kérdezem. Hasonló helyzetben vagyok.
15! Istenem...beszélgettél már hetero férfiként másik pasival? Akkor tudod, ki mennyit keres, kinek milyen kocsija van, kinek mekkora a f...már nem szó szerint, de érted. Nem is tudom, hogy két férfi, hogy tud barátkozni egymással. Nekem utoljára általánosban volt másik fiú, akivel barátkozni tudtam volna, aztán már csak lányokkal, nőkkel. Pont emiatt.
Most meg 35 vagyok...
Amúgy valaki kérdezte, volt rendes barátnőm is többször már, de az egy másik kategória. Mármint nálam nincs átjáróház. A lány barát az annyi, számomra az egy barát, aki nő nemű. De azoktól soha nem is akarok semmit.
14! Attól függ melyikben. Akivel baratkozom, abban barátot. Akitől párkapcsolatot szeretnék, abban barátnőt.
Bevallom sose értettem, hogy mások ezt miért tudják keverni...😟
Én egy barát iránt nem érzek se testi vágyat se szerelmet. Onnantól nekem ő nem nő, már biológiailag igen, de nem tudom úgy kezelni, mint egy potenciális barátnőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!