Ugye jól gondolom, hogy nem bunkóság, ha nem reagálok?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akiről korábban azt gondoltam, hogy barátok vagyunk. De kiderült, hogy csak haverként tekint rám. Én szerettem volna ha ez rendes barátság lesz, mert amúgy jófej. Telt az idő és lassan arra is rájöttem, hogy nem is havernek tart, hanem amolyan tartalék társaságnak, valahol az ismerősei között, ha nincs más. Ezen felül lelki szemetesládának. Ma pl rám írt, valamin puffogott...de amúgy nem érdeklődik mi van velem. Én régebben rá írtam, de meguntam, hogy csak én keresem. Szóval a maira nem reagáltam, mert kihasználva érzem magam.
Ez gáz? Mármint hogy nem írtam vissza, és nem foglalkozok a nyűgével.
ma 02:36
1/2 anonim válasza:
Aki puffog, azt tényleg békén kell hagyni. Ügyes voltál. Majd lesz másik barátod!
2/2 anonim válasza:
Nem kell eltűrnöd,hogy a másik rád tegye minden baját.Egy barátság lényege,hogy oda-vissza megosztjátok az élményeiteket.Lesz még barátod,aki ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!