Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elfogadnàtok egy ilyen magyarà...

Elfogadnàtok egy ilyen magyaràzatot?

Figyelt kérdés
Azért nem hozza vissza a kölcsönzött ruhadarabot mert nagy szar van a munkahelyén.Nem hiânyzik a cucc,de útba esne neki és nem igaz nincs két perce.
jan. 20. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szerintem már ennyi idő elteltével inkább személyesen mennék el hozzá. Nem is tisztel téged, készpénznek veszi a kedvességed, jószándékod, aztán ki tudja, meddig találna ki újabbnál újabb kifogásokat.
jan. 20. 22:54
 12/12 A kérdező kommentje:

11...keszpenznek veszi a kedvesseget,a joszandekot.Es tenyleg mindig ujabb kifogasok jonnek.Ha azt mondom hetfon delelott vagy kora delutan elviszem akkor ugy is lesz ha meg valami kozbejon megirom meg delelott,hogy ne szamitson ram az illeto es mondok egy masik idopontot amihez tartani fogom magam.

De az nagyon ocska kifogas,hogy kaosz van a munkan,nehez a helyzet,vagy nem jutottam ki szunetben,a noveremeknel sulyos csaladi gondok vannak...Kinek nincsenek problemai munkan,otthon barhol de az nem lehet kifogas hogy azert nem viszem el raadasul a kozelbe.

jan. 21. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!