Szerintetek ez normális indok? Elfogadnátok?
Sokadik olyan alkalom van, hogy összejönne a baráti társaság, de az egyik srác kioffolja, mondván másnap ilyen vag yolyan dolga van, ezért nem akar inni, nem akar berúgni.
Vagy hogy épp diétán van az edzéséhez és emiatt nem akar alkoholt inni úgyhogy nem jön.
Szerintetek ez így mennyire okés érv arra, hogy ne jöjjön?
De én pl majdhogynem absztinens vagyok, általában szódát iszok ezeken az alkalmakon, ha egyáltalán fogy bármi is.
Pont ez a gond, hogy ő csak úgy tudja elképzelni, hogy jön, hogy akkor iszik, ráadásul nem ritkán sokat. Pedig csak dumálásról vagy játékról lenne szó.
Oké, értem, hogy nem jön.
De ti ilyen könnyen veszitek, ha kikopik a társaságból az egyik legjobb, legrégebbi barátotok? Csak mert ha jön, akkor inni fog, ha meg iszik, nem ismer mértéket, de alapból nem akar inni, csakhát nem tudja megállni?
Komolyan akkor így járt, és ennyi? 26 éve a barátom és még nem vaguynk 30 évesek...:D
Ahogy leírtad, ha elkezdi, nem tud megállni. Jogos önvédelemből nem megy ivós programra. Nem akarja egy lecsúszott alkeszként végezni.
Aki képtelen a mérsékelt fogyasztásra, annak csak egy út létezik, ha egyáltalán nem iszik, és el se megy olyan helyre, ahol megcsúszhatna.
Menjetek inkább sportolni, túrázni, kávézni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!