Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elfogadnàtok egy ilyen magyarà...

Elfogadnàtok egy ilyen magyaràzatot?

Figyelt kérdés
Azért nem hozza vissza a kölcsönzött ruhadarabot mert nagy szar van a munkahelyén.Nem hiânyzik a cucc,de útba esne neki és nem igaz nincs két perce.
jan. 20. 19:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Meg màr jó néhàny hónapja nàla van és nem először jàtssza ezt el
jan. 20. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát menj le hozzá ,aztán vedd tőle vissza.
jan. 20. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy ideig elfogadnám. Aztán egy este beállítanék érte. Ha neked nincs időd visszahozni, akkor eljöttem én érte. Lehet, már tönkretette azóta...
jan. 20. 20:09
 4/12 A kérdező kommentje:
3.azt nem hinnem
jan. 20. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Bar tenyleg ha neki nehez elhozni mondhattam volna atmegyek erte en es hozza ki o a munkahelyerol en meg megvarom kint a kapuban
jan. 20. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akkor halogatja az ember az ilyen visszaadásokat, ha valami vaj van a füle mögött....
jan. 20. 20:17
 7/12 A kérdező kommentje:
A vaj inkabb egy osszeszolalkozas miatt lehet,de attol a cuccot mrg visszaadhatja
jan. 20. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert ez nem magyaràzat. Ez kifogás, amitől kurwa ideges tudok lenni.
jan. 20. 21:01
 9/12 A kérdező kommentje:
8.pont ez az amit erzek,ez kifogas es detto ideges lettem tole.Az,hogy valaki valamit egyszer lemond mert akkor epp nem tud eljonni vagy kozbejon valami es korrekten lemondja ok.De nem igaz,hogy folyamatosan lemondja.Ha egyszer lemondom,ha megfeszulok is elviszem a masiknak meg ha a varos masik pontjabol is kell mennem.
jan. 20. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,teljesen igazad van. Sajnálom. Egyszerűen nem tisztel téged.

Én utoljára erélyesen felszólítanám, hogy hozza vissza vagy magam mennék érte. De a kapcsolaton is elgondolkoznék.

jan. 20. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!