Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan egykori ismerősöd,...

Van olyan egykori ismerősöd, aki hiányzik? Valójában ő hiányzik vagy amit belegondolsz, hogy milyen ember?

Figyelt kérdés

Van egy egykoron nagyon kedves ember az életemben, akivel pár éve összevesztem és abban maradtunk, hogy mi az életben soha többet nem beszélünk. Azóta eltelt tehát több év, tartjuk is magunkat ehhez. én rohadt sokat változtam, nem vagyok már infantilis. Eszembe sem jutott volna soha újra kísérletet tenni kapcsolatba lépni vele, de kb. 1,5 hónapja feldobta a Facebook a profilját, mint lehetséges ismerősét. Sajnos ez telitalálat volt a rendszertől, kicsit gyomron is vágott.

Őszintén szólva marhára érdekelne, hogy mi van vele, azóta is gondolkodom rajta, hogy megpróbáljam-e legalább az ismerőseim között tudni. Ugyanis engem megviselt a vele való emberi kapcsolat, mert a rendkívüli kedvessége mellett nyilván nem véletlen történt meg a kenyértörés.

Az évek múlta miatt valójában elhalványultak a rossz emlékek és felerősödtek a pozitív emlékek? Tehát hagyjam az egészet?

Vagy lehetséges, hogy az én “felnőtté érésem” miatt érdemes lenne megpróbálni? Én is sokat hibáztam azért.

jan. 1. 10:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19-es, Lehet összefüggés. Ha addig tili-tolizol, hogy írj-e, hogy közben történik valami a másikkal és már ha akarnál sem tudnál :(
jan. 3. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!