Van olyan egykori ismerősöd, aki hiányzik? Valójában ő hiányzik vagy amit belegondolsz, hogy milyen ember?
Van egy egykoron nagyon kedves ember az életemben, akivel pár éve összevesztem és abban maradtunk, hogy mi az életben soha többet nem beszélünk. Azóta eltelt tehát több év, tartjuk is magunkat ehhez. én rohadt sokat változtam, nem vagyok már infantilis. Eszembe sem jutott volna soha újra kísérletet tenni kapcsolatba lépni vele, de kb. 1,5 hónapja feldobta a Facebook a profilját, mint lehetséges ismerősét. Sajnos ez telitalálat volt a rendszertől, kicsit gyomron is vágott.
Őszintén szólva marhára érdekelne, hogy mi van vele, azóta is gondolkodom rajta, hogy megpróbáljam-e legalább az ismerőseim között tudni. Ugyanis engem megviselt a vele való emberi kapcsolat, mert a rendkívüli kedvessége mellett nyilván nem véletlen történt meg a kenyértörés.
Az évek múlta miatt valójában elhalványultak a rossz emlékek és felerősödtek a pozitív emlékek? Tehát hagyjam az egészet?
Vagy lehetséges, hogy az én “felnőtté érésem” miatt érdemes lenne megpróbálni? Én is sokat hibáztam azért.
“feldobta a Facebook a profilját”
Mert rád keresett.
Vagy nem sokkal előtte te kerestél ra?
Nem érdemes. Az életnek vannak ilyen visszacsatolásai, de már mindketten mások vagytok, mint akkor.
Az élet megy tovább.
Velem az történt, hogy egy hónap leforgása alatt futottam össze a buszon az első szerelmemmel, a villamoson egy másik exemmel; aztán egy héttel utána a Sparból kifelé az első férjemmel. Átvette a két nehéz csomagomat és elkísért vele a buszig. Megbeszéltük, hogy neki 3 lánya és 6 unokája van, nekem 2 fiam és 4 unokám.
Na, mondom magamban, 3 a magyar igazság, a ráadás meg otthon nyesi a fákat, ássa a kertet.
Az élet ilyen. Tele szép (jó esetben) visszacsatolásokkal.
😁
Olyan személy, akivel jóban voltunk, de már nem tartjuk a kapcsolatot, nem hiányzik. Az átélt élmények esetleg. Évek alatt megváltoztunk, eltávolodtunk, és kb mint két idegen között, olyan volt a kommunikáció közöttünk legutóbb.
Olyan személy, akit igaziból nem ismertem meg annyira, inkább hiányzik. Ha most beszélgetnénk, izgalmas lenne, hiszen nincs viszonyítási alapom.
Van. Facebookon továbbra is ismerősök vagyunk (de nem szokott megosztani semmit).
És: azóta újra összekeveredtem 10 évvel ezelőttiekkel, akikkel nem voltam közeli kapcsolatban, sőt, a fenti barátnőm is szidta őket - most meg ők együtt bandáznak.. (egyszer véletlenül összefutottak, azóta nagy haverok, holott anno ők voltak a mumusok…
Köszönöm a válaszokat. Mindegyik hasznos volt eddig.
#1-es: én nem kerestem rá soha, mert elég mélyre temettem magamban ezt a dolgot, tehát kerültem bármilyen lehetséges kontaktot vele. Sőt most is a gyomron vágás része volt, hogy pár nap után eltávolítottam a lehetséges ismerősök közül, miután ugye mindig feldobta a rendszer.
Ugyanakkor van néhány közös ismerősünk, ez lehetett inkább az ok. Ami még fura volt, hogy mielőtt megláttam Fb-n, egyre gyakrabban jutott eszembe, nem is értettem az egészet, de érdekes egybeesés.
Mindenesetre én is arra hajlok, hogy hagyjam az egészet, így ugye a Facebook ezt raktározza, hogy kiszórtam, azóta nem jött szembe. Lehet, hogy lezáratlannak érzem vele a barátságunkat, nem lett kibeszélve rendesen, hogy miért nem akarjuk látni többet egymást? Ezért van az egész?
Olyan nincs, akivel összevesztem volna, vagy haragban lennék.
Egy valaki van, pár év távlatából,akinek örülnék ha felbukkanna, legalább egy beszélgetés erejéig.
Pár találkozásom volt vele,de maradandó, amit adott emberileg.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!