Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megyek sehova a barátaimma...

Nem megyek sehova a barátaimmal,mert csúnyának érzem magam?

Figyelt kérdés
Ma is mentünk volna bulizni,de lemondtam,mert csúnyának érzem magam.Legszívesebben sírnék annyira mentem volna.Imádok társaságban lenni,de egyszerűen gyűlölöm magam és emiatt inkább bezárkozóm többiek meg azt hiszik simán nincs kedvem pedig az nagyon is van...Voltam pszichológusnál nem segített. Sokszor mondták nekem,hogy szép vagyok. Alakommal sincs baj.De q fejem az gyűlölöm nem számít hányszor mondják,hogy szép vagyok egyszerűen nem hiszem el. Bármit változtatok magamon nem tetszik csúnya vagyok kész ebbe már beletörődtem,de mégse akarok így mutatkozni nem tudom mit csináljak. Általánosban sokat csúfoltak nyilván emiatt van.Hogyan legyek boldog csúnyán?Hogy ne rettegjek attól,hogy beszólnak szórakozóhelyen,utcán bárhol azért,mert csúnya vagyok? Kinézetem már nem érdekel jobb már úgyse lesz csak ne lenne a rettegés a beszólás miatt...

dec. 28. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem, hogy csúnya vagy. Ami viszonz gáz az az, hogy aszerint élsz, hogy mit vársz másoktól, potenciálisan hogy reagálhatnak. És nem is reagálnak úgy. Még akkor se mások szerint kéne élned, ha tényleg úgy reagálnának, ahogy azt te gondolod, de így meg aztán teljes mértékben magadnak generálod ezt. Mozdulj ki, utána megint és egyre jobban fog menni
dec. 29. 01:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha csúnya lennél,nem barátkoznának veled. Szóval ezt gondold még át párszor. Másoknak barátai sincsenek... becsüld meg ezt az értéket, hogy emberek élvezik a társaságodat.
dec. 31. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Férfiként összetenném a két kezem olyan nőért, akinek jó alakja can (még saját maga is elégedett!) függetlenül a fejétől. Hozzáteszem, nem volt nálam még olyan, hogy valakinek a teste tetszett, de a feje eltántorított. Hodd el, a tokás malacfejűeknél csak jobb lehetsz.
dec. 31. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Milyen területen dolgozol az egészségügyben?
jan. 6. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!