Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megyek sehova a barátaimma...

Nem megyek sehova a barátaimmal,mert csúnyának érzem magam?

Figyelt kérdés
Ma is mentünk volna bulizni,de lemondtam,mert csúnyának érzem magam.Legszívesebben sírnék annyira mentem volna.Imádok társaságban lenni,de egyszerűen gyűlölöm magam és emiatt inkább bezárkozóm többiek meg azt hiszik simán nincs kedvem pedig az nagyon is van...Voltam pszichológusnál nem segített. Sokszor mondták nekem,hogy szép vagyok. Alakommal sincs baj.De q fejem az gyűlölöm nem számít hányszor mondják,hogy szép vagyok egyszerűen nem hiszem el. Bármit változtatok magamon nem tetszik csúnya vagyok kész ebbe már beletörődtem,de mégse akarok így mutatkozni nem tudom mit csináljak. Általánosban sokat csúfoltak nyilván emiatt van.Hogyan legyek boldog csúnyán?Hogy ne rettegjek attól,hogy beszólnak szórakozóhelyen,utcán bárhol azért,mert csúnya vagyok? Kinézetem már nem érdekel jobb már úgyse lesz csak ne lenne a rettegés a beszólás miatt...

dec. 28. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szólt be bárki az elmúlt időben?
dec. 28. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is az érdekelne, hogy szóltak-e már be.

Meg miért pont most zavar? Vagy egyébként is csak sötétben hagyod el az otthonodat, akkor is csak kivilágítatlan helyeken közlekedve.

dec. 28. 19:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóltak régebben mostanában már nem.Megyek nappal is,de pl bevásárolni azt olyankor amikor tudom már kevesebben vannak es mindig önkiszolgálóba.Eüben dolgozom tehát ott meg maszk van rajtam az idő nagyrészében
dec. 28. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Hát, akkor tanulj meg ehhez alkalmazkodni.
dec. 28. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el magad, akkor nem érdekelnek a beszólók majd. Miért magasztalod fel őket hogy ennyire számít a véleményük? A viselkedésük meg őket minősíti. Aki így beszól, annak magával vannak gondjai.
dec. 28. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Egészségügyben dolgozol, elvileg felnőtt ember vagy, és úgy írsz, mint egy kamaszlány.

Pszichoterápiás kezelésre kellene járnod, és munkát váltani.

Aki ennyire önbizalomhiányos, ne foglalkozzon beteg emberekkel.

dec. 28. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy gond lenne veled.
dec. 28. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Tessék szépen elmenni bulizni, és vedd komolyan a pszichoterápiát. Azért nem használt, mert te nem működtél együtt. Ilyen irreálisan negatív önkép valóban nem illik egy felnőtthöz. Egy felnőtt nem fél attól, hogy "beszólnak neki", ami nem is történik meg. Ráadásul valószínűleg nem is vagy csúnya, mert igen ritka a különlegesen csúnya ember (te hányat látsz magad körül?), másrészt meg teljesen mindegy, semmi jelentősége. A szépség nem egy kötelező tulajdonság.
dec. 29. 00:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha csúnya vagy ha nem, miért érdekel? Min változtat a kinézeted? Ha Józsi azt gondolja hogy ilyen meg olyan vagy akkor mi fog veled történni? Az igazság az hogy semmi. De megkockáztatom hogy az emberek 99%-ában nem fog semmilyen gondolat kialakulni mert a saját dolgaival van elfoglalva a buliban, vagy épp a bevásárló központban.

Általánosban meg kb mindenkit csúfoltak valamiért, én épp seggre híztam és a hajammal sem törődtem és természetesen csesztettek mindkettőért. A gyerekek kegyetlenek, mindig kell találniuk valakit akit lejjebb tehetnek.

De csak az én osztályomban egy tucatnyi embert ismertem akit csesztettek valamiért és őszintén felnőtten mindegyikük legalább átlagos de vannak köztük kifejezetten szépek is.

dec. 29. 00:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Az a nagy igazság hogy hacsak nem a külsődből élsz, mindegy hogy nézel ki (nyilván az egészségügyi extremitásokat kivéve). A kamaszok fújják ezt fel. Ha holnap általad álmodott arccal ébrednél, hosszabb távon nem változna semmi, max annyi hogy több pasi akarna megdugni.
dec. 29. 00:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!