Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet mondani ha valakit...

Mit lehet mondani ha valakit évekig nem kerestem,mert nem hiányzott. De most már szeretnék többet találkozni vele?

Figyelt kérdés

Unoka növéremmel együtt nőttünk fel. Nagyon szoros kapcsolatunk volt.

Majd egyre kevesebbet kerestük egymást. Ezt igazából én inditottam el,mert más köröm volt.

Nem szeretném megbántani,és tényleg hiányzik az életemből.

Most találkozni fogunk.

Egyáltalán beszéljnk erről? Jól gondolom,hogy nem mehet elúgy hogy ne essen szó erről a 3 évről?

ma 00:41
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Hogy hülye vagy.
ma 01:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért hiányzik most hirtelen?

Biztos nem lesz könnyű. Velem is ezt csinálta az unokatestvérem, ő menő volt, sokan szerették, évekig hanyagolt. Utána keresett, akkor pár évig lógtunk együtt, de aztán számomra világossá vált, hogy azért jött az érdeklődése, mert ejtették a nagy barátok, már nem volt népszerű. Később az oka is kiderült, alkoholista lett, ezáltal hosszútávon elviselhetetlen. Annyira és annyiszor megsértett, hogy elpusztította minden jó érzésem iránta, végül én szakítottam meg vele minden kapcsolatot. Néha még keres, vergődik, de röviden lezárom, már csak magamat védem.

Miért keresnél valakit, akit magad mögött hagytál egyszer? Mi változott?

Egy biztos, nem lesz könnyű, válaszolnod kell a kérdésekre és itána srm garancia semmi.

ma 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Megmondod, hogy hiányzik, csak úgy alakultak a dolgok hogy nem találkoztatok pár évig, de most már jó lenne többet.
ma 01:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a dolgok nem maguktól alakulnak.

A kérdező alakította.

Ez olyan, mint amikor elkésel valahonnan, mert útközben még bemész ide-oda, vagy csacsogsz valakivel, elmegy az idő és azt mondod, hogy bocsi, közbejött valami. Nem, nem jött közbe. Te iktattad be, mert leszarod a másik idejét. Felelősségvállalást kisgyerekkortól kellene megtanítani mindenkinek.

ma 03:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben én mindenképpen szót ejtenék az elmúlt 3 évről, de én úgymond "hiper-érzékeny" vagyok e témára, mert egész életemben egyoldalú kapcsolatokban volt részem. Az illetők rendszeresen csak akkor kerültek elő - hirtelen a semmiből - ha kellett valami, vagy gyorsan meg kellett oldanom ezt-azt, segítségem kellett.
ma 04:58
 6/9 tgt válasza:
Szerintem nem kell erre rágörcsölni. Felnőtt emberek néha eltávolodnak egymástól, mert az élet másfelé viszi őket. Ha találkoztok, örüljetek egymásnak, és számolj be neki arról a három évről, amit nem ismer. Biztos neki is lesz mesélnivalója.
ma 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs lo, jo a szamar is tipikus esete. Az ilyen embereknek nincs visszaut nalam.
ma 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit mondani. Érdeklődést mutatni, szépen fokozatosan egyre többet keresni, aztán majd alakul. Nem kell egyből nagymonológgal eléborulni.

Egyébként meg, hogy #7 írja valószínűlkeg

ma 09:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazából magam alatt voltam,züllöttem is.

De ezt nem szeretném elmondani neki.

Mostmár jobban vagyok.

ma 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!