Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azoknak az embereknek akiknek...

Azoknak az embereknek akiknek nincs szorongásuk, szociofóbiájuk, elképzelni sem tudják milyen lehet?

Figyelt kérdés
tegnap 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
El tudják képzelni.
tegnap 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Ember-, és személyiségfüggő. Vannak, akik sejtik, vagy el tudják ezt képzelni valamelyest, ahogy olyanok is, akiknek ez abszolút nem megy. Egy részük nem is akarja elképzelni, mert szerintük ezek csak kifogások, gyengeségek, pedig ebben nincs igazuk.

Van olyan közeli rokonom, aki szerint a szorongás csak hiszti, vagy ürügy bizonyos dolog meg nem tételére. Ebben a hitben volt igencsak sokáig. Aztán történt valami, és benne is kezdett egyfajta szorongás kialakulni, ami az előzőnek leírt véleményét elég szépen megváltoztatta. Jó irányba.

tegnap 14:46
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Én így voltam a pánikrohammal, egy hülyeségnek tartottam. Aztán átéltem párszor, azóta nem tartom annak.
tegnap 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Aki laza, nem fél semmitől, az nem nagyon érzi át.

Múltkor utaztam buszon, a 4es ülésben egy csapat roma fiatal hangoskodott a buszsofőr rájuk szólt, az se érdekelte őket.

Szerinted az ilyen emberek átérzik?

Nem, ők egyszerűen így születnek, nincs bennük semmi gátlás.

tegnap 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Aki semmitől sem fél, az semmit nem is szeret, és ha semmit nem szeretsz, ugyan mi értelme az életnek...

Amúgy meg EQ-n sok múlik.

tegnap 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyenek nem elképzelgetik hogy milyen hanem kihasználják hogy előnyük va veled szemben.
tegnap 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
*van
tegnap 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Én nemtudom elképzelni. Számomra érthetetlen.
tegnap 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Énteljesen rendben vagyok.

De nekem volt olyan, hogy egyik napról a másikra, ha kimentem az utcára, vagy a boltba hevesen vert a szívem és szorongtam, haza akartam menni.

Nem értem, hogy mitől.

Magyon rossz érzés.

tegnap 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Így, ahogy mondod, ezért nem szabad, hogy észrevegyék!

tegnap 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!