T.i szociofóbiával hogy tudt.ok együtt élni?
Nekem nagyon nehéz, és még a segítségkérés is szinte értelmetlen, mivel nekem abból fakad, hogy az emberektől komolyan tartok, hiszen sok év tapasztalatai nem voltak túl rózsásak, felszínes, kioktató, előítéletes a többség. Mindig volt valamilyen megjegyzésük amivel megsérthettek. Ennek következtében komolyan szorongok amikor emberek közé megyek, mert tudom csak idő kérdése amíg belém kötnek, vagy szivatni kezdenek. Nem szabad más lenni manapság mert akkor pokollá teszik az életed.
Ti hogyan boldogultok ezzel?
Óhh, én megtanultam leszarni másokat. Ha nem értenek meg, akkor vagy szimplán nem illünk össze, vagy csak nem érdemelnek meg. Nem agyalok az ismerkedésen így. Inkább vagyok egyedül, mint nem megfelelő emberekkel.
Munkakeresés nehéz, mert nem tudok megdumálni senkit, hogy én lennék a jó választás.
Sok küzdés van ebben. Tenni kell azért, hogy javuljon a helyzet. Minden téren fejlődni kell.
Jó tanács, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, esetleg gondolnak rólad! Tedd azt ami neked jó, ami boldoggá tesz! Éld meg a pillanatot! Tudom, hogy nehéz, de ha hiszel benne akkor menni fog!
Sok sikert! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!