Van aki együtt tud ezzel érezni?
Van a legjobb barátnőm.. és rohadtul elegem van abból hogy egyik nap tök jól el vagyunk a másik nap meg mintha egy senki lennék nem válaszol és nem ír vissza semmire, a csoportba a válaszaimat ignorálja. Egyértelműen ilyenkor megkérdezem, hogy mi a baj, megbántottam-e de tipikusan azt írja hogy nem, nincs semmi. És úgy őszintén olyan nehéz lenne visszaírni akár azt hogy, "ok" vagy valamit? Én mindig visszaírok mindenre, és reagálok, ő miért nem.tudja viszonozni? Próbálom éreztetni vele hogy minden érdekel ami vele történil mert tudom hogy náluk otthon nem mindenki teszi ezt. De akkor őt miért nem érdekli mi van velem? Nem akar velem beszélni vagy mi?
18/L
Ugyanebben a cipőben járok csak én idősebb vagyok (37)
A csoportbeszélgetésbe is ignorál a barátnőm, de a személyesbe is, sokszor napokig el sem olvassa az üzeneteimet de a leggázabb az amikor figyelmen kívül hagy napokig. Természetesen erre hamar rá lehet jönni abból hogy nem kapja meg az üzenetem de ő közben facebook-ozik, megoszt stb
Napokig nézem az üres karikát. Ezeket olvassa a címzett, csak te látod úgy mintha meg se kapta volna.
Jelen!
Biztos én gondolom túl a barátságot, vagy úgy egyáltalán az emberi kapcsolatokat. De!
Egész egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egyesek hogy veszik a bátorságot, hogy egy adott kommunikációs platformon reagálás nélkül hagyják ott a másikat.
Ez élőben úgy nézne ki, hogy beszélgetünk, és a másik se szó, se beszéd, felszívódik?
A legdurvább, amikor szívességet kér, én megteszem, de aztán eltűnik az illető.
Én így, 30-on túl kezdek nagyon kiábrándulni. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!