Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy sosem olyan...

Miért van az hogy sosem olyan emberekkel barátkozok össze amilyenekkel én szeretnék?

Figyelt kérdés

Sokan mondják hogy a barátaid hasonlóak mint te de nálam ez a szöges ellentét sajnos.. Tudom barátokra szert tenni bármikor lehet, nincs korhoz kötve. Viszont akikkel eddig én össze barátkoztam osztálytársakkal pl azok egyáltalán nem olyanok mint én és nem tudok önmagam lenni mellettük. Pl én nagyon szeretek bulizni, de ők nem.. Szívesen el mennék egy házi buliba de ők nem olyanok.. De az a baj hogy nem tudom hogy találjak olyan barátra amilyen én vagyok..

Az a helyzet hogy ebben az internetes világban sok olyan emberre bukkantam akik szimpatikusak és szívesen barátkoznék velük de hát csak netről ismerem

tegnap 19:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet azt el felejtettem hozzá tenni hogy én eléggé zárkózott vagyok és nem vagyok barátkozós típus.. Tehát ezért nem barátkozok én olyan emberekkel mert egyáltalán nem vagyok kezdeményező
tegnap 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A barátság nem olyan, hogy mindenben megegyeztek. El kell fogadni egymást olyannak amilyenek és olyan programot kell csinálni ami mindkettőtöknek jó. Például ha buliba nem is mentek, más programot simán csinálhattok ami őt is érdekli, például egy koncert, mozi, színház, meg ezer dolgot lehet még csinálni.
tegnap 20:36
 3/11 A kérdező kommentje:

#2de nem egy a témánk se

Nem érzem önmagam mellettük

tegnap 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyiss egy kicsit az emberek és más dolgok felé. Ki tudja, hátha megszereted az adott dolgokat.
tegnap 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok, mint te.
tegnap 20:56
 6/11 Kólauborkával ***** válasza:
100%
A bulin kívül mit szeretsz? Pl.: szereted a hokit, akkor vagy járj hokizni, vagy járj hoki meccsekre és ismerj meg olyan embereket, akik szeretik a hokit, de ugye e helyett bármit be tehettem volna. Egyébként ez a kérdés sosem könnyű. Az én barátaim között pl.: van olyan akivel egyszer 10napot együtt töltöttünk, az óta évente kb 1-2x beszélünk, de a barátomnak tartom, volt amikor ő segített és volt amikor én neki és tudom, hogy ha lehetősége van, ez a jövőben is így lesz, illetve van olyan, aki meg azért a barátom, mert ismerek pelenkás korom óta. Ugyan szinte semmiben nem értünk egyet és sokszor felidegesítjük egymást, attól még ő is a barátaim közé tartozik, segítünk egymásnak ha tudunk sokmindenben.
tegnap 20:57
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 igen ugyis kiforr majd ez
tegnap 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez egy általános jelenség: olyan ez, mint a mágnes. Az az oldal gyakoribb, ami taszít.
tegnap 21:29
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 ezt nem értem
tegnap 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Zárkózottan, nem barátkozósan elég nehéz. Én mindig elvesztem az érdeklődésemet a másik felé. Akit meg szeretnék, annak nem akarok az agyára menni. Nem tudom én sem, hogyan kell csinálni, pedig elég könnyen kötődök!
tegnap 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!