Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy nekem GTA Online-ban olyan glitches autóim vannak, amilyenek nektek valószínűleg sose lesznek?

Figyelt kérdés
Van olyan kocsim, amin egyszerre van még ki-nem-adott/már nem elérhető livery, Open Wheel (F1) kerék és LS Car Meet rendszám, van, amin Benny's Original/Bespoke kerék van, olyan is van, amin LC rendszám van, és majdnem az összes kocsimon olyan színek (primary, secondary és pearlescent) vannak, amiket glitch nélkül nem lehet beszerezni. Ezekben az a legjobb, hogy public sessionokban és versenyeken ezekkel a kocsikkal rá tudok flexelni más játékosokra és mutogatni nekik, hogy nekem ilyenem is van, és nekik meg nem lesz. Vannak glitches autóitok, és szoktatok velük public sessionokban flexelni? Nektek mi a véleményetek erről?

tegnapelőtt 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Óh az ilyenek hogy fognak engem eltartani, ha nyugdíjas leszek?
tegnapelőtt 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan.
tegnapelőtt 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az tetszik, hogy tudsz helyesen írni, értelmes, kerek összetett mondatokat megfogalmazni.

Még sokra viheted!

tegnap 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Kinek mi a fontos, én kb 1 percet ha játszottam GTA 5-tel unokahúgaimnál, de ha neked erre áll fel/nedvesedik, ám legyen. Legalább tudsz helyesen írni, az manapság ezen az oldalon már úgyis ritkaságszámba megy.

Én is szoktam flexelni, igaz otthon a vascsövet, hegesztést stb, de az is majdnem olyan :D

ma 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!